Layanan Torsi Re-Wheel - Sparky Express

Pitulungan X Dalan Sparky X

Layanan Torsi Re-Wheel

Reguler regane $ 70.00 Harga jual $ 40.00
Rega unit  saben 
Telp: (647) -819-0490

Katrangan layanan: kita teka ing lokasi sampeyan supaya retorque nut utawa rodha roda sampeyan miturut spesifikasi sing disaranake pabrikan. Iki minangka katenangan, nyetir kanthi aman, proses perawatan pencegahan sing njamin yen roda sampeyan ora bakal mabur nalika nyopir.

Saben pabrikan kendaraan nyaranake spesifik torsi (meksa ngencengake) kanggo rodhane utawa bolt. Sawetara kendaraan duwe rodha sing dipasang karo kacang ("kacang lug"), sawetara uga nganggo bolt. Umume pabrik otomotif ing dunya nyaranake proses retorik saben-saben roda dicopot lan dipasang maneh ing kendaraan kasebut. Nyopot lan nginstal maneh rodha ing mobil nalika sampeyan ganti ban mangsan sampeyan nalika sampeyan duwe ban warata, utawa yen ana jinis pekerjaan sing ditindakake ing mobil sampeyan sing mbutuhake nyopot rodha lan dipasang maneh.

Mitos: "Yen roda utawa bolt roda saya ora retorqued, rodha saya bakal mudhun saka mobil nalika nyopir!"

Kita kabeh wis ndeleng rodha "mabur" adoh saka mobil ing dalan. Napa iki kedadeyan?

Yen rodha ora dipasang kanthi bener lan kacang utawa baut saka lug ora dipasang kanthi bener miturut rekomendasi pabrike, ana kemungkinan sing apik yen rodhane bakal mudhun saka mobil kasebut. Kajaba iku, ing wilayah geografis sing owah ban musiman kanthi frekuensi biasa (musim salju / musim panas), ana akeh kasus driver sing ilang rodhane tinimbang ing lokasi liya.

Rims duwe macem-macem jinis lan ukuran, kanthi ukuran tartamtu, pola samberan, lan ukuran hub rodha kanggo saben mobil. Kadhangkala, bedane pola samberan ing pinggir ora bisa dideleng, lan iki bakal nyebabake rodha dipasang sing ora bener, sing pungkasane ngasilake geter lan kacang utawa baut sing ana ing rodha. Hub bolongan, ing pelek aftermarket kadang luwih gedhe, ora apa-apa, yen rodhane wis dipusatake kanthi bener (sawetara mekanik luwih seneng nggunakake cincin hub plastik utawa aluminium kanggo pusat pelek lan pusat kandang utawa bolt ing pinggir) utawa baut dipasang kanthi bener.

Yen rodha dipasang kanthi bener lan pelek cocog karo kabeh persyaratane mobil sampeyan (pola samberan, ukuran hub rodha, lan ukuran ban) lan kacang utawa baut lug dimateni miturut spesifikasi pabrike, kemungkinan roda sampeyan "bisa mabur" adoh saka mobil nalika sampeyan nyetir, kurang banget.

Torsi Roda Torsi Re-torsi utawa Bolt, Spesifikasi Torsi

Umume produsen mobil cetha banget babagan siji bab: roda lug roda utawa torsi samberan sing ditemtokake ing manual pamilik sampeyan ditrapake kanggo kendaraan nalika isih anyar, ora ana garis produksi. Suwe-suwe, kacang, bolt, lan kandang lug dadi garing, bisa "regangan" lan torsi lug utawa torsi bolt sing disaranake sing ana ing owah-owahan manual pamilik kendaraan (mundhak). 

Tangan teknisi ban & roda sing duwe pengalaman asring dibutuhake kanggo torsi rodha sampeyan kanthi bener. Akeh kasus, nambah sawetara torsi ft-lbs (5 nganti 10) menyang kacang utawa baut sampeyan ora bakal ngrusak mobil sampeyan, lan bakal nyegah gembong saka mabur.

Panggil Sparky Express kanggo retorque rodha sampeyan lan drive kanthi kapercayan!

Reviews customer

Adhedhasar review 3 Tulis review