Pitulungan Ajax ing pinggir dalan - Sparky Express

Pitulungan X Dalan Sparky X

Pitulungan Ajax ing dalan

Reguler regane $ 70.00 Harga jual $ 40.00
Rega unit  saben 
Telp: (647) -819-0490

Pitulungan Ajax ing pinggir dalan - Biaya

Mangkene dhaptar masalah mobil sing bisa mbantu, uga jinis sing cocog pitulungan pinggir dalan yen sampeyan butuh pitulung ing Ajax, Ontario.

  • Batere mobil lemes, mobil ora diwiwiti: Baterei Nguatake Layanan Ajax, $ 40
  • Sampeyan wis ngunci tombol ing mobil sampeyan: Layanan Kunci Mobil, $ 40
  • Sampeyan duwe ban sing rata: Flat Tyre Service Ajax, $ 60
  • Sampeyan ora duwe bensin: Layanan Pengiriman Bahan Bakar Ajax, $ 50
  • Ban diganti ing omah: Ganti Tirus Mangsa Ing Omah Ajax, $ 50
  • Butuh batere mobil anyar: Ajax Pengganti Baterai Mobil, $ 70
  • Truk ora diwiwiti: Layanan Langsung Langsung Truk Ajax, $ 60
  • Sampeyan wis ngunci tombol ing trek: Truk Lockout Service Ajax, $ 60
  • Sampeyan butuh roda maneh torsi: Layanan Torsi Re-Wheel Roda, $ 40

Layanan pitulungan pinggir dalan iki kasedhiya kanggo driver ing Ajax, Ontario, 24/7. Yen sampeyan kesusu, luwih disaranake sampeyan nelpon tinimbang nggawe layanan online. Kanthi cara iki, sampeyan bisa langsung ngobrol karo kita, lan ana wong sing arep ngewangi sampeyan kanthi cepet masalah mobil sampeyan.

Cara njaluk layanan pitulungan pinggir dalan ing Ajax:

Layanan pitulungan pinggir dalan kasedhiya kanggo para pelanggan ing Ajax, Ontario, liwat pesenan telpon, utawa liwat pesenan online.

  • Pesenan online: cukup pesen pitulung pinggir dalan kanthi online, ing kene ing kaca iki. Ora prelu mbayar, uga kertu kredit! Yen sampeyan memesan pitulung pinggir dalan ing Ajax kanthi online, sampeyan mung nggawe pesenan kerja (panjaluk layanan pitulung pinggir dalan) ing sistem kita. Bayaran ora kudu dibayar nganti teknisi wis ngrampungake, lan sampeyan siyap maneh ing dalan.
  • Liwat telpon: (647) -819-0490. Yen sampeyan butuh pitulung ing pinggir dalan darurat ing Ajax, wenehi telpon, luwih cepet! Kanthi cara iki, kita bisa diagnosa masalah mobil sing sampeyan alami, lan langsung konfirmasi kedatangan teknologi bantuan pinggir dalan kanthi ETA sing akurat!

Bantuan pinggir dalan ing Ajax, Formulir Pembayaran:

Yen sampeyan milih mbayar layanan pitulungan ing pinggir dalan sing diwenehake dening Sparky Express liwat debit, kertu, kertu kredit, utawa Apple Pay lan Google Pay, elinga yen pembayaran proses pambayaran minangka salah sawijining sing paling kasedhiya, sing diwenehake dening Square! Resit bakal mesthi disedhiyakake kanthi elektronik liwat SMS utawa email, kanggo cathetan sampeyan.

  • awis
  • kredit
  • Utang
  • E-Transfer
Layanan pitulungan pinggir dalan diwenehake ing Ajax, Ontario, kanggo netepi pandhuan COVID-19 saiki ing Provinsi Ontario!

Reviews customer

Adhedhasar review 6 Tulis review