Pangowahan Ban Mangsa - Sparky Express

Pitulungan X Dalan Sparky X

Pangowahan Ban Mangsa

Reguler regane $ 70.00 Harga jual $ 50.00
Rega unit  saben 
Telp: (647) -819-0490

Owahan Tirus Seasonal Ing Ngarep dening Sparky Express

Kita Pangowahan Ban Mangsa iku layanan ban seluler sing kasedhiya ing dalan sampeyan! Yen wis waktune kanggo ngganti roda mangsa sampeyan nganggo rodha musim panas (utawa cara liya), wenehi telpon! Kita bakal marani sampeyan lan ngganti roda mangsan sampeyan (ban mangsan sampeyan kudu wis dipasang ing pelek). Nalika nindakake layanan pangowahan ban mangsan, kita priksa manawa kabeh wis diresiki lan, yen dibutuhake, pasta anti-rebutan ditrapake.

Elinga yen nalika ngganti ban mangsan ing dalanmontor utawa garasi parkir bawah tanah, kita kudu mbukak kunci kendaraan (kanggo verifikasi tekanan ban ing label lawang sisih driver), lan rem darurat (alias rem tangan utawa EPB) .

Kita bakal mesthi nyoba ngganti ban mangsan ing prosedur omah tanpa mlebu kendaraan, nanging ing sawetara kasus, bisa uga kudu. Kita bakal mesthi nganggo topeng rai kanggo nyegah panyebaran COVID-19.

Kanggo ngganti ban mangsan, kita butuh kabeh bolt set utawa nut nut, cincin hub, lan kunci kunci roda anti-nyolong (yen sampeyan duwe). Papan reresik paling ora 5ft dibutuhake ing saben sisih kendharaan, lan kendharaan kudu diparkir ing aspal utawa beton, utawa ing permukaan sing keras amarga alasan keamanan, dudu ing suket utawa ing lemah lembut.

Kita Layanan Ganti Tirus Seasonal punika pitulungan pinggir dalan layanan sing kasedhiya ing lokasi ing ngisor iki ing Area Greater Toronto: Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Toronto, Markham.

kontak Pitulungan Dalan Sparky Express saiki ganti ban mangsan! Kita cepet lan terjangkau!

Ganti Tirus Mangsa Ing Ngarep, Disedhiyakake Kanthi Aman

Nalika nyedhiyakake Layanan Ganti Tirus Seasonal, luwih becik sampeyan supaya sampeyan ndeleng Pandhuan Jinis Fisik:

  1. Ayo ban sampeyan sadurunge teka, utawa cedhak lawang garasi, dadi ora prelu mlebu ing papan sampeyan.
  2. Kunci roda anti-nyolong gembong sampeyan.
  3. Priksa manawa mobil sampeyan ana ing mode parkir utawa ing gir nomer 1 lan rem darurat diaktifake.
  4. Ing saben wektu, waca jarak minimal 2 meter saka teknologi.
  5. Kabeh staf Sparky Express kudu nganggo masker rai lan sarung tangan sawayah-wayah nalika ana ing properti sampeyan.
  6. Kita nampa kabeh cara pambayaran (debit, kredit, transfer e, pembayaran online, utawa awis, mula ora dibutuhake kontak fisik kanggo pambayaran, kuitansi diterbitake kanthi elektronik, pdf, liwat SMS, utawa email).
  7. Kita bakal nyelehake roda sing dicopot ing njero cedhak lawang garasi, aja nganti paling ora 48 jam, kanggo keamanan sampeyan lan kanggo nyuda panyebaran COVID-19.

Reviews customer

Adhedhasar review 16 Tulis review