Liwati informasi layanan
  • Ganti ban musiman ing omah, ganti ban mangsa-musim panas ing omah. 2022 layanan ban mobile dening Sparky Express.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Owahan Tirus Mangsa Ing Ngarep

17 total review

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Ganti Ban Musiman Ing Omah - Sparky Express®

Kita Pangowahan Ban Mangsa iku layanan ban seluler kasedhiya langsung ing dalanmontor Panjenengan! Dadi nalika wektu kanggo ngganti setir mangsa karo setir panas (utawa, cara liyane), nelpon kita! Kita bakal teka kanggo sampeyan lan ngalih wheel mangsan (ban mangsan kudu wis diinstal ing pelek). Nalika nindakake layanan ganti ban musiman, kita mesthekake yen kabeh wis di resiki lan, yen perlu, tempel anti-seize diterapake.

Wigati dimangerteni manawa nalika ngganti ban musiman ing dalan utawa garasi parkir ing njero lemah, kendharaan kasebut kudu ora dikunci (kanggo verifikasi tekanan ban ing label lawang sisih driver) lan rem darurat (alias rem tangan utawa EPB). .

Kepiye cara parkir kendaraan ing dalan nalika kita ganti ban musiman.

Kanggo ngganti ban mangsan, kita kudu kabeh bolt rodha utawa lug nut set, dering hub, lan anti-maling tombol kunci wheel (yen sampeyan duwe). A spasi reresik saka ing paling 5ft dibutuhake ing saben sisih kendaraan, lan mobil kudu diparkir ing aspal utawa beton utawa lumahing hard kanggo alasan safety, ora ing suket utawa latar alus.

Musiman Ban Ganti On-Rim

Kita mung bisa nginstal ban yen lagi on-rim (Deleng foto ing ngisor iki sing nuduhake tampilan ban ing pelek:

Carane ban wis diinstal ing pelek katon kaya.
Yen ban sampeyan ora on-rim, kita ora bakal bisa nulungi sampeyan. Yen ban anyar ora dipasang ing pelek (ndeleng foto ing ngisor iki), disaranake sampeyan nindakake pertukaran ban ing toko ban, amarga mesin lan peralatan toko dibutuhake kanggo instalasi profesional lan keseimbangan roda.
Ban off rim.

Kita Layanan Ganti Tirus Seasonal iku layanan kasedhiya ing lokasi ing ngisor iki ing Greater Toronto Area: Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Toronto, Scarborough, Markham.

Penting banget: kabeh automakers Rekomendasi sing perkakas lug utawa wheel bolts maneh torsi kanggo specification sawise sampeyan drive kendaraan antarane 80 lan 100 km. We nyedhiyani riko retorque tindakake-munggah kanggo biaya $40. Retorque tindakake ora klebu ing rega. Yen sampeyan pengin duwe gembong retorqued dening Sparky Express, please Book kita wheel layanan retorque nyambung.

Hubungi Pitulungan Dalan Sparky Express saiki kanggo ngganti ban mangsan! Kita cepet lan terjangkau!

Reviews customer

Adhedhasar review 17 Tulis review
.