Layanan Ganti Baterai Mobil - Sparky Express

Pitulungan X Dalan Sparky X

Layanan Ganti Baterai Mobil

Reguler regane $ 100.00 Harga jual $ 70.00
Rega unit  saben 
Telp: (647) -819-0490

Penggantian Baterai Mobil, Kita Ayo Sampeyan!

Kita layanan panggantos batere mobil yaiku layanan pitulungan pinggir dalan sing kasedhiya mung kanggo kendaraan sing batere gampang diakses ing kompartemen mesin, utawa ing bagasi. Kita ora ngganti batere ing lapangan kanggo kendaraan sing mbutuhake nyopot roda, nyopot kursi, utawa bagean mesin utawa ngilangi modul mesin kanggo ngakses batere kendaraan. Kanggo kabeh jinis kendaraan sing ora gampang diakses batere kanggo nyopot lan diganti, disaranake nggawa kendaraan kasebut menyang toko otomatis kanthi peralatan sing bisa ditindakake kanthi aman. 

Yen kendaraan sampeyan mbutuhake registrasi batere, kita bisa nginstal lan ndhaptar batre (batere program) kanggo kendaraan ing ngisor iki *:

  • Audi (2002-2018)
  • BMW (2003-2018)
  • Chrysler (2006-2017)
  • Ford (2008-2015)
  • GM (2004-2018)
  • Honda (2003-2018)
  • Infiniti (1995-2015)
  • Jaguar (2008-2017)
  • Land Rover (2007-2016)
  • Lexus (2006-2017)
  • Mazda (2008-2012)
  • Mini (2004-2018)
  • Mitsubishi (2010-2015)
  • Nissan (1993-2014)
  • Porsche (2009-2015)
  • Toyota (2006-2017)
  • Volvo (2007-2014)
  • Volkswagen (2003-2014)

* Ora kabeh kendaraan mbutuhake registrasi batere.

Mangkene carane layanan panggantos batere mobil kita bisa digunakake:

  • Hubungi kita kanggo nemtokake manawa kita bisa ngganti batere ing kendaraan sampeyan.
  • Tuku batere saka Tirus Kanada utawa pengecer batere mobil liyane sing dipilih (online) kanggo njupuk trabasan utawa ing toko. Kita bakal njupuk bareng sertifikat garansi lan invoice sing diterbitake dening pengecer batere mobil. 
  • Yen sampeyan wis duwe batere anyar lan pengin dipasang, coba ucapake langkah ing ndhuwur.
  • Kita bakal ngunjungi lokasi lan nginstal batere mobil anyar.
  • Ragad layanan $ 70 kudu dibayar sawise batere diinstal, langsung menyang teknologi sing nindakake karya (kita nampa awis, debit, kredit, Apple Pay, Google Pay, lan e-transfer.
  • Elinga yen layanan panggantos batere mobil kita ora kalebu mbuwang batere lawas. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab mbuwang batere lawas sawise layanan rampung. Biasane, kabeh pengecer batere mobil bakal mbayar sampeyan udakara $ 10 nganti $ 20 kanggo mbalekake batere lawas menyang toko nalika didaur ulang (pangisian daya inti).

Kita layanan panggantos batere mobil disedhiyakake miturut pedoman jarak adoh COVID-19 paling anyar ing Ontario.

Layanan panggantos batere mobil kasedhiya ing Toronto, Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, lan Markham kanthi rega $ 70, lan biaya tambahan bakal ditrapake kanggo wilayah liyane ing GTA Toronto.

Penting banget! Sadurunge panjaluk iki pitulungan pinggir dalan layanan, priksa manawa sampeyan ora duwe masalah alternator. Kita bakal ngewangi sampeyan liwat telpon kanggo diagnosa masalah iki!

Reviews customer

Adhedhasar review 5 Tulis review