Liwati informasi layanan
  • Layanan boost mobil minangka layanan pitulungan pinggir dalan sing mbantu para pembalap miwiti kendaraan kanthi baterei kosong utawa mati.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Ngedongkrak Mobil

5 total review

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Service ngedongkrak Mobil - Sparky Express®

Layanan boost mobil minangka layanan pitulungan pinggir dalan mbantu driver miwiti kendaraan kanthi baterei kosong utawa mati. Sambungan sementara digawe menyang baterei mobil liyane utawa sumber daya eksternal sing cocog. Sumber listrik njaba rngisi daya baterei kendaraan sing dipatèni lan nyedhiyakake daya sing dibutuhake kanggo nglakokake mesin. Sawise mobil diwiwiti, sistem pangisi daya reguler bakal diisi ulang, lan sumber tambahan saiki bisa dicopot. Yen sistem pangisi daya kendaraan fungsional, operasi reguler kendaraan bakal mulihake daya baterei.

Kita nyedhiyakake layanan ngedongkrak mobil sing aman kanggo kendaraan apa wae, gedhe utawa cilik. Layanan dorongan mobil kita minangka layanan pitulung pinggir dalan sing kasedhiya ing wilayah ing ngisor iki: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, lan Oshawa. Nanging, yen kahanan lalu lintas lan posisi teknisi ngidini, kita bakal lelungan menyang wilayah liyane kanggo nulungi driver sing mbutuhake layanan dorongan mobil.

Carane Njaluk Service Boost Mobil Kita

Yen sampeyan perlu ngedongkrak mobil langsung, hubungi (647)-819-0490. Yen ora, sampeyan bisa Book layanan ngedongkrak mobil online, lan a Sparky Express tech bakal ngubungi sampeyan kanggo nggawe janjian.

Reviews customer

Adhedhasar review 5 Tulis review
.