Layanan Nguatake Batere - Sparky Express

Pitulungan X Dalan Sparky X

Layanan Nguatake Batere

Reguler regane $ 70.00 Harga jual $ 40.00
Rega unit  saben 
Telp: (647) -819-0490

Cara Nyuwun Layanan Nguatake Batere

  • Kanthi telpon (disaranake). Yen sampeyan butuh dorongan batere, hubungi (647) -819-0490 lan sediakake operator lan lokasi lan jinis kendaraan sampeyan.
  • online. Sampeyan bisa pesen layanan nguatake batere kanthi online, ing kene ing kaca iki.

Layanan Nguatake Batere - Deskripsi.

Nalika batere mobil sampeyan lemes (voltase kurang), utawa rata (ora ana voltase), sampeyan kudu ngundhakake batere. Sampeyan bisa nambah batere dhewe yen duwe ilmu dhasar, utawa sampeyan bisa njaluk layanan nguatake batere kanggo miwiti kendaraan kanthi aman.

Layanan ngedongkrak batere minangka cara kanggo miwiti kendharaan sing wis batre utawa batere. Sambungan sementara digawe karo batere kendaraan liyane, utawa menyang sumber daya eksternal sing cocog. Pasokan eksternal listrik ngisi daya batere kendaraan cacat lan nyedhiyakake sawetara tenaga sing dibutuhake kanggo engkol mesin. Sawise kendaraan diwiwiti, sistem pengisian daya normal bakal diisi ulang, mula sumber tambahan bisa dicopot. Yen sistem pangisian daya kendaraan fungsi, operasi normal kendharaan bakal mulihake daya batere.

Kita nyedhiyakake brankas layanan ngedongkrak batere kanggo kendaraan apa wae, gedhe utawa cilik. Layanan ngedongkrak batere yaiku a pitulungan pinggir dalan fitur sing kasedhiya ing wilayah ing ngisor iki ing Toronto GTA: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, lan Oshawa, nanging, yen kahanan lalu lintas lan posisi teknisi ngidini, kita bakal lelungan adoh menyang wilayah GTA liyane kanggo ngrewangi driver sing mbutuhake layanan ngedongkrak batere.

Layanan Nguatake Batere - Layanan sing Ditambah Nilai.

Mangkene dhaptar fitur layanan dorongan batere, lan sampeyan kudu ngenteni nalika njaluk dorongan batere kanggo mobil sampeyan Sparky Express:

  • Tanggepan langsung - manawa sampeyan njaluk layanan nguatake baterei liwat telpon utawa online, kita bakal bakal nanggapi kanthi cepet lan telpon bali kanggo diagnosa kahanan batere mobil liwat telpon utawa kanggo konfirmasi layanan, rega lan menehi ETA sing akurat.
  • Tanggepan profesional - Teknisi layanan dorongan batere kita trampil banget lan profesional, kanthi pengalaman nyediakake pitulung ing pinggir dalan kanggo kendaraan apa wae.
  • keluwesan - layanan ngedongkrak batere kasedhiya kanggo kabeh kendaraan, preduli saka posisi sing diparkir. Kita bisa ngrewangi layanan dorongan batere sanajan mobil sampeyan diparkir ing parkiran lemah, madhep tembok, utawa ing posisi apa wae sing angel ngakses pos batere utawa terminal listrik darurat.
  • Layanan tambah Nilai - nalika nyedhiyakake layanan dorongan batere, kita nyedhiyakake kanthi gratis, layanan perawatan pencegahan kendharaan ing ngisor iki: tekanan ban, pamriksan filter udara, pamriksan tingkat minyak lan kita uga mriksa wilayah ing sangisore kendaraan sampeyan, supaya ora ana akeh minyak utawa bocor cairan liyane sadurunge nyedhiyakake layanan dorongan batere, kanggo nyegah karusakan ing mesin sampeyan (yen sampeyan ilang minyak mesin lan mesin sampeyan ora dilumasi kanthi bener, sing bisa nyebabake kerusakan mesin sing akeh).

Layanan Nguatake Batere - Kompatibilitas.

Layanan ngedongkrak batere kasedhiya kanggo kendaraan apa wae. Saka mobil biasa nganti truk gedhe *, kita bisa ngrewangi sampeyan mbukak kendaraan kanthi aman yen batere wis mati utawa lemes.

* Kanggo layanan dorongan batere truk, mangga kunjungi Layanan Miwiti Langsung Truk kaca, amarga rega lan jangkoan beda karo layanan dorongan batere mobil biasa.

Layanan Nguatake Batere - Area Cakupan.

Layanan ngedongkrak batere kasedhiya kanggo para driver sing nemoni masalah batere mobil, kanthi utawa tanpa rencana pitulung pinggir dalan, ing kutha-kutha ing ngisor iki (kanthi urutan abjad), ing wilayah GTA Toronto:

  • Ajax
  • Markham
  • Oshawa
  • Pilih-pilih
  • Toronto
  • Whitby

Layanan Nguatake Batere - Informasi COVID-19.

Layanan dorongan batere diwenehake kanthi profesionalisme lan perawatan paling dhuwur, miturut pedoman COVID-19 saiki. Kita nindakake kabeh supaya ora mlebu ing kendaraan sampeyan, nanging yen kudu, staf mesthi nganggo peralatan proteksi sing pas (masker rai lan sarung tangan) lan tetep njaga jarak. Mangga tindakake sing padha lan coba supaya 2 meter adoh saka teknisi nalika nyedhiyakake layanan dorongan batere kanggo sampeyan.

Reviews customer

Adhedhasar review 19 Tulis review