Liwati informasi layanan
  • Layanan wiwitan baterei minangka layanan pitulungan pinggir dalan sing mbantu para pembalap miwiti kendaraan kanthi baterei kosong utawa mati.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Langsung Batere

4 total review

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Layanan Langsung-Mulai baterei - Sparky Express®

Layanan wiwitan baterei minangka layanan pitulung pinggir dalan sing diwenehake dening Sparky Express, mbantu driver miwiti kendaraan karo kosong utawa batere mati. Sambungan sementara digawe menyang baterei mobil liyane utawa sumber daya eksternal sing cocog. Pasokan listrik eksternal ngisi ulang baterei kendaraan sing dipateni lan nyedhiyakake daya sing dibutuhake kanggo nglakokake mesin. Sawise mobil diwiwiti, sistem pangisi daya reguler bakal diisi ulang, lan sumber tambahan saiki bisa dicopot. Yen sistem pangisi daya kendaraan fungsional, operasi reguler kendaraan bakal mulihake daya baterei.

Kita nyedhiyakake layanan wiwitan baterei mobil sing aman kanggo kendaraan apa wae, gedhe utawa cilik. Layanan wiwitan baterei kita minangka layanan pitulung pinggir dalan sing kasedhiya ing wilayah ing ngisor iki: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, lan Oshawa. Nanging, yen kahanan lalu lintas lan posisi teknisi ngidini, kita bakal lelungan menyang wilayah liyane kanggo nulungi driver sing mbutuhake layanan wiwitan baterei.

Cara Njaluk Layanan Langsung Baterei Kita

Yen sampeyan butuh baterei langsung, hubungi (647)-819-0490. Yen ora, sampeyan bisa Book layanan miwiti baterei online, lan a Sparky Express tech bakal ngubungi sampeyan kanggo nggawe janjian.

Reviews customer

Adhedhasar review 4 Tulis review
.