Layanan mulai mlumpat truk, kasedhiya ing GTA Toronto.

Pitulungan X Dalan Sparky X

Layanan Miwiti Langsung Truk

Reguler regane $ 120.00 Harga jual $ 60.00
Rega unit  saben 
Telp: (647) -819-0490

Layanan Miwiti Langsung Truk, Cara Nyuwun

Layanan Jumpstart Truk kita yaiku pitulungan pinggir dalan layanan saiki kasedhiya kanggo kabeh trek sing didhukung nganggo batere 12V utawa 24V. Kita nggunakake paket dual booster 12V / 24V sing kuat sing bisa miwiti kendaraan komersial kalebu traktor lan mesin liyane. Mangkene carane sampeyan bisa njaluk layanan wiwitan truk:

  • Liwat telpon: monggo hubungi kita ing (647) -819-0490.
  • Online: sampeyan bisa memesan layanan miwiti truk langsung online, ing kene ing kaca iki!

Layanan Mulai Langsung Truk - Katrangan

Teknisi sing berpengalaman bakal mbantu sampeyan miwiti truk nalika mbutuhake banget nalika nggawe manawa proses listrik sistem truk dilindhungi lan truk diwiwiti kanthi aman. Ora preduli ing endi lan carane trukmu diparkir! Kita bakal entuk lan njaluk sampeyan bali ing dalan kanthi cepet!

Layanan Mulai Langsung Truk - Area Cakupan

Kasedhiya ing sawetara lokasi ing wilayah Greater Toronto: Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Toronto, Markham.

Kita bakal lelungan adoh kanggo nulungi sampeyan yen sampeyan dununge ing lokasi liya ing sekitar Toronto, nanging, bisa uga dikenani biaya tambahan.

Aja ragu-ragu njaluk Layanan Jumpstart Truk kapan wae, rig amba nolak miwiti!

Kita layanan pitulungan pinggir dalan disedhiyakake miturut Pedoman Jinis Jinis Fisik COVID-19 paling anyar ing Ontario!

Reviews customer

Adhedhasar review 2 Tulis review