Liwati informasi layanan
  • Layanan mobil jump-start minangka layanan pitulungan pinggir dalan sing mbantu para pembalap miwiti kendaraan kanthi baterei kosong utawa mati.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Langsung-Mulai Service Mobil

7 total review

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Langsung-Mulai Layanan Mobil - Sparky Express®

Layanan jump-start-car yaiku layanan pitulungan pinggir dalan sing mbantu para pembalap miwiti kendaraan kanthi baterei kosong utawa mati. Sambungan sementara digawe menyang baterei mobil liyane utawa sumber daya eksternal sing cocog. Pasokan listrik njaba ngisi ulang baterei kendaraan sing dipatèni lan nyedhiyakake daya sing dibutuhake kanggo nglakokake mesin. Sawise mobil diwiwiti, sistem pangisi daya reguler bakal diisi ulang, lan sumber tambahan saiki bisa dicopot. Yen sistem pangisi daya kendaraan fungsional, operasi reguler kendaraan bakal mulihake daya baterei.

Kita nyedhiyakake layanan mobil mlumpat sing aman kanggo kendaraan apa wae, gedhe utawa cilik. Layanan lompat-start-mobil kita minangka layanan pitulung pinggir dalan sing kasedhiya ing wilayah ing ngisor iki: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, lan Oshawa. Nanging, yen kahanan lalu lintas lan posisi teknisi ngidini, kita bakal lelungan menyang wilayah liyane kanggo nulungi driver sing mbutuhake layanan mobil langsung.

Cara Njaluk Layanan Mobil Langsung-Mulai

Yen sampeyan perlu ngedongkrak batere langsung, monggo nelpon (647)-819-0490. Yen ora, sampeyan bisa Book layanan mobil mlumpat kita online, lan Sparky Express tech bakal ngubungi sampeyan kanggo nggawe janjian

Reviews customer

Adhedhasar review 7 Tulis review
.