Liwati informasi layanan
  • Service Ban Kempes Mobile. Disedhiyakake dening Sparky Express Roadside Assistance. Kasedhiya online utawa liwat telpon.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Service Ban Kempes Mobile

11 total review

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Layanan Ban Kempes Seluler - Sparky Express®

Cara pesen layanan ban mobil kempes:

    • Kanthi telpon (dianjurake): Telpon (647)-819-0490 lan menehi operator lokasi lan jinis kendaraan.
    • online. Sampeyan bisa memesan layanan ban flat kanthi online, ing kene ing kaca iki.

Service Ban Flat Mobile - Katrangan.

Ban kempes minangka kedadeyan biasa. Iki bisa kedadeyan nalika nyopir, utawa sampeyan bisa nemokake kendharaan kanthi ban kempes sawise diparkir. Ban kempes kedadeyan nalika ban sampeyan bosok, dipotong, bocor ing pinggir pinggir, utawa ana katup sing rusak.

  • Yen sampeyan duwe ban sing rata nalika nyopir kendharaan, mandheg alon-alon, nanging pilih papan sing aman kanggo mandheg lan papan sing cukup kanggo ngganti utawa ndandani ban sing rata. Ing kasus paling umum, TPMS kendaraan sampeyan bakal langsung menehi saran yen ana masalah tekanan ban, mula sampeyan bisa langsung narik lan mriksa ban sampeyan.
  • Yen sampeyan nemokake kendaraan sampeyan kempes nalika diparkir, priksa kahanan ban sing kempes sadurunge nyopir.
  • Yen sampeyan ngerti carane ngganti ban kempes nganggo serep digunakake utawa yen sampeyan ngerti carane ndandani, tindakake sadurunge nyopir adoh. Yen ora, nelpon Sparky Express kanggo bantuan ban flat.

Kita nyedhiyakake aman lan cepet layanan ban warata kanggo kendaraan apa wae, gedhe utawa cilik, nganti 3 ton. Layanan ban kempes kita minangka fitur pitulung pinggir dalan sing kasedhiya ing wilayah ing ngisor iki ing Toronto GTA: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, lan Oshawa. Nanging, yen kahanan lalu lintas lan posisi teknisi ngidini, kita bakal lelungan menyang wilayah GTA liyane kanggo nulungi driver sing mbutuhake layanan ban kempes sing dipercaya. Mangkene apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan yen ban kempes:

  • Ganti ban datar: kita bakal ngganti ban sing rata nganggo ban cadhangan sing digunakake.
  • Perbaikan ban datar: kita bisa ndandani ban kempes mung yen punctured dening paku utawa sekrup, dening plugging iku. Kita ora bisa ndandani apa-apa sing luwih gedhe tinimbang tusukan paku utawa sekrup, mula kita kudu nginstal ban serep.

Layanan Ban Flat, Layanan sing Ditambah Nilai.

Mangkene dhaptar fitur layanan ban kempes lan apa sing sampeyan ngarepake nalika njaluk pitulung pinggir dalan ban kempes saka kita:

  • Tanggepan langsung - apa sampeyan njaluk layanan ban flat liwat telpon utawa online, kita bakal tansah nanggapi sakcepete lan nelpon maneh kanggo diagnosa kahanan ban flat liwat telpon utawa kanggo konfirmasi rega layanan lan menehi ETA akurat.
  • Tanggepan profesional - Teknisi layanan ban kempes mobil kita trampil lan berpengalaman, kanthi pengalaman ekstensif nyedhiyakake pitulungan pinggir dalan kanggo kendaraan apa wae.
  • versatility - layanan ban datar kita kasedhiya kanthi kendaraan sing bobote nganti 3 ton.
  • Keslametan - kita bakal mesthekake yen mobil sampeyan aman kanggo drive nalika ngganti utawa ndandani ban kempes. Kita bakal tansah torsi lan inflate gembong bener nalika kita ngrampungake layanan ban flat.
  • Ora ana biaya tambahan, ora dikenani biaya tambahan kajaba sing dikirim ing kaca iki kanggo layanan ban datar.

Pitulungan Sisih Tirus Flat, Kasedhiyan Layanan.

Layanan ban flat kita kasedhiya meh kabeh kendaraan biasa * nganti 3 ton. Priksa manawa sampeyan duwe roda cadhangan lan kunci anti-nyolong rodha sadurunge njaluk layanan.

* Kita bisa uga ora bisa nglayani kendaraan kanthi roda, suspensi, utawa jinis kustomisasi liyane sing bisa uga nyegah kita nindakake layanan ban kempes kanthi aman lan efisien.

.