Layanan Ban Flat - Sparky Express

Pitulungan X Dalan Sparky X

Layanan Ban Flat

Reguler regane $ 70.00 Harga jual $ 60.00
Rega unit  saben 
Telp: (647) -819-0490

Layanan Ban Flat, Cara Nyuwun

  • Kanthi telpon (disaranake). Hubungi telpon (647) -819-0490 lan wenehake operator karo lokasi lan jinis kendaraan sampeyan.
  • online. Sampeyan bisa memesan layanan ban flat kanthi online, ing kene ing kaca iki.

Layanan Ban Flat - Katrangan.

Ban warata minangka kedadeyan rutin. Dheweke bisa kedadeyan nalika sampeyan lagi nyopir, utawa sampeyan bisa nemokake kendharaan kanthi ban sing rata sawise diparkir. Ban warata kedadeyan nalika ban sampeyan wis tusuk, dipotong, bocor ana ing sacedhake pelek, utawa katup sing rusak.

  • Yen sampeyan duwe ban sing rata nalika nyopir kendharaan, mandheg alon-alon, nanging pilih papan sing aman kanggo mandheg lan papan sing cukup kanggo ngganti utawa ndandani ban sing rata. Ing kasus paling umum, TPMS kendaraan sampeyan bakal langsung menehi saran yen ana masalah tekanan ban, mula sampeyan bisa langsung narik lan mriksa ban sampeyan.
  • Yen sampeyan nemokake kendharaan nganggo ban warata nalika diparkir, priksa kahanan ban sing rata sadurunge nyopir.
  • Yen sampeyan ngerti carane ngganti ban sing rata nganggo alat ganti utawa yen sampeyan ngerti carane ndandani, coba sadurunge nyopir. Yen ora, nelpon Sparky Express kanggo pitulung ban flat.

Kita nyedhiyakake aman lan cepet layanan ban warata kanggo kendaraan apa wae, gedhe utawa cilik, nganti 3 ton. Layanan ban flat kita yaiku pitulungan pinggir dalan fitur sing kasedhiya ing wilayah ing ngisor iki ing Toronto GTA: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, lan Oshawa, nanging, yen kahanan lalu lintas lan posisi teknisi ngidini, kita bakal lelungan adoh menyang wilayah GTA liyane kanggo nulungi para sopir sing mbutuhake layanan ban datar sing bisa dipercaya. Mangkene sing bisa ditindakake kanggo sampeyan yen ana ban ban sing rata:

  • Ganti ban datar: kita bakal ngganti ban sing rata nganggo ban cadhangan sing digunakake.
  • Perbaikan ban datar: kita mung bisa ngatasi ban sing rata yen ditusuk paku utawa sekrup, kanthi dipasang. Apa luwih gedhe tinimbang tusukan paku utawa sekrup, kita ora bisa ndandani, mula kita kudu masang ban cadhangan sampeyan.

Layanan Ban Flat, Layanan sing Ditambah Nilai.

Mangkene dhaptar fitur layanan ban flat kita, lan apa sing bakal sampeyan ngarepake nalika njaluk pitulung ing pinggir dalan ban flat Sparky Express:

  • Tanggepan langsung - manawa sampeyan njaluk layanan ban flat liwat telpon utawa online, kita bakal bakal nanggapi kanthi cepet lan njaluk sampeyan bali kanggo diagnosa kahanan ban flat liwat telpon utawa kanggo konfirmasi layanan, rega, lan menehi ETA sing akurat.
  • Tanggepan profesional - Teknisi layanan ban mobil datar trampil lan profesional, kanthi pengalaman nyedhiyakake ban ing pinggir dalan kanggo kendaraan apa wae.
  • versatility - layanan ban datar kita kasedhiya kanthi kendaraan sing bobote nganti 3 ton.
  • Keslametan - kita bakal mesthekake yen mobil sampeyan aman kanggo nyopir mobil nalika ngganti utawa ndandani ban sing rata. Kabeh rodha sampeyan bakal terus diobong lan dipasang nalika ngrampungake layanan ban sing rata.
  • Ora dikenani biaya tambahan, ora dikenani biaya tambahan kajaba sing dikirim ing kaca iki kanggo layanan ban datar.

Pitulungan Sisih Tirus Flat, Kasedhiyan Layanan.

Layanan ban flat kita kasedhiya meh kabeh kendaraan biasa * nganti 3 ton. Priksa manawa sampeyan duwe roda cadhangan lan kunci anti-nyolong rodha sadurunge njaluk layanan.

Kita bisa uga ora bisa nglayani kendharaan kanthi rodha, suspensi, utawa jinis kustomisasi sing bisa disesuaikan supaya bisa nyegah layanan ban sing aman lan efisien.

Layanan Ban Flat - Area Cakupan.

Layanan ban flat kita kasedhiya kanggo driver kanthi utawa tanpa rencana pitulung pinggir dalan, ing kutha-kutha ing ngisor iki (kanthi urutan abjad), ing wilayah GTA Toronto:

  • Ajax
  • Markham
  • Oshawa
  • Pilih-pilih
  • Toronto
  • Whitby

Layanan Ban Flat - Informasi COVID-19

Layanan ban datar diwenehake kanthi profesionalisme lan perawatan paling dhuwur, miturut pedoman COVID-19 saiki. Kita nindakake kabeh supaya ora mlebu ing kendaraan sampeyan, nanging yen kudu, staf mesthi nganggo peralatan proteksi sing pas (masker rai lan sarung tangan) lan tetep njaga jarak. Coba tindakake perkara sing padha lan coba adohake 2 meter saka teknisi nalika nyedhiyakake layanan ban flat kanggo sampeyan.

Reviews customer

Adhedhasar review 10 Tulis review