Liwati informasi layanan
  • Layanan wiwitan Langsung trek. Sembarang truk gedhe olèh!
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Miwiti Langsung Truk

Reguler regane
$ 80.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 80.00 CAD

Truk Langsung Miwiti. Telpon: +1 (647) -819-0490

Layanan Jumpstart Truk kita yaiku pitulungan pinggir dalan layanan saiki kasedhiya kanggo kabeh trek sing didhukung nganggo batere 12V utawa 24V. Kita nggunakake paket dual booster 12V / 24V sing kuat sing bisa miwiti kendaraan komersial kalebu traktor lan mesin liyane. Mangkene carane sampeyan bisa njaluk layanan wiwitan truk:

  • Liwat telpon: monggo hubungi kita ing (647) -819-0490.
  • Online: sampeyan bisa memesan layanan miwiti truk langsung online, ing kene ing kaca iki!

Layanan Mulai Langsung Truk - Katrangan

Teknisi sing berpengalaman bakal mbantu sampeyan miwiti truk nalika mbutuhake banget nalika nggawe manawa proses listrik sistem truk dilindhungi lan truk diwiwiti kanthi aman. Ora preduli ing endi lan carane trukmu diparkir! Kita bakal entuk lan njaluk sampeyan bali ing dalan kanthi cepet!

Cara njaluk layanan miwiti kendaraan

Sampeyan bisa pesen apa wae layanan minangka nderek:

- Liwat telpon: (647) -819-0490

- Online: sampeyan bisa nggunakake kaca iki kanggo Book janjian karo kita. Sawise nampa pesenan kerjane, kita bakal langsung ngubungi sampeyan kanggo konfirmasi lokasi lan menehi ETA sing pas.

Area layanan

Layanan kita mung kasedhiya ing wilayah Toronto & GTA, kaya sing dituduhake ing dhaptar ing Google.

Tagihan lan pembayaran

Kita ora bakal takon informasi kertu kredit, utawa njaluk pambayaran sadurunge, sanajan sampeyan memesan layanan kanthi online. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise rampung, lan teknisi bakal ngolah pembayaran nganggo kertu kredit, kertu debit, awis utawa formulir pembayaran liyane kayata Apple Pay, Google pay, lan liya-liyane.

Reviews customer

Adhedhasar review 2 Tulis review