Liwati informasi layanan
  • Layanan pitulungan pinggir dalan ing Scarborough, Ontario, Kanada, gambar umum.
  • Pitulungan pinggir dalan Scarborough, Ontario. Layanan sing kasedhiya: dorongan batere, kunci mobil, pangowahan ban utawa perbaikan ban, pangiriman bahan bakar.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Pitulungan pinggir dalan Scarborough, Ontario

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Pitulung pinggir dalan Scarborough, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Mangkene dhaptar masalah mobil sing bisa mbantu sampeyan, uga jinis pitulung ing pinggir dalan yen sampeyan butuh pitulung ing Scarborough, Ontario.

  • Batere mobil lemes, mobil ora diwiwiti: Baterei Nguatake Layanan Scarborough, $ 50
  • Sampeyan wis ngunci tombol ing mobil sampeyan: Layanan Kunci Mobil, $ 50
  • Sampeyan duwe ban sing rata: Flat Tyre Service Scarborough, $ 60
  • Sampeyan ora duwe bensin: Layanan Pengiriman Bahan Bakar Scarborough, $ 50
  • Ban diganti ing omah: Ganti Tirus Mangsa Ing Ngarep Scarborough, $ 60
  • Butuh batere mobil anyar: Scarborough Penggantian Baterai Mobil, $ 70
  • Truk ora diwiwiti: Layanan Langsung Langsung Truk Scarborough, $ 80
  • Sampeyan wis ngunci tombol ing trek: Truk Lockout Service Scarborough, $ 80
  • Sampeyan butuh roda maneh torsi: Layanan Torsi Re-Wheel Wheelborough, $ 30

Layanan pitulungan pinggir dalan iki kasedhiya kanggo driver ing Scarborough, Ontario. Yen sampeyan kesusu, luwih disaranake sampeyan nelpon tinimbang nggawe layanan online. Kanthi cara iki, sampeyan bisa langsung ngomong karo kita, lan wong bakal langsung nulungi masalah mobil sampeyan.

Cara njaluk layanan pitulungan pinggir dalan ing Scarborough:

Layanan pitulungan pinggir dalan kasedhiya kanggo para pelanggan ing Scarborough, Ontario, liwat pesenan telpon, utawa liwat pesenan online.

  • Pesenan online: mung pesen pitulung pinggir dalan kanthi online, ing kene ing kaca iki. Ora perlu mbayar, uga kertu kredit! Yen sampeyan Book pitulung pinggir dalan ing Scarborough-Ontario kanthi online, sampeyan mung nggawe pesenan kerja (panjaluk layanan pitulung pinggir dalan) ing sistem kami. Bayaran ora kudu dibayar nganti teknisi wis ngrampungake, lan sampeyan siyap bali ing dalan.
  • Liwat telpon: (647) -819-0490. Yen sampeyan butuh pitulung ing pinggir dalan darurat ing Scarborough-Ontario, wenehi telpon, luwih cepet! Kanthi cara iki, kita bisa diagnosa masalah mobil sing sampeyan alami, lan langsung konfirmasi kedatangan teknologi bantuan pinggir dalan kanthi ETA sing akurat!

Bantuan pinggir dalan ing Scarborough, Formulir Pembayaran:

Yen sampeyan milih kanggo mbayar layanan pitulungan ing pinggir dalan sing diwenehake dening Sparky Express liwat debit, kertu, kertu kredit, utawa Apple Pay lan Google Pay, elinga yen pambayaran proses pambayaran minangka salah sawijining sing paling kasedhiya, sing diwenehake dening Square! Resit bakal mesthi disedhiyakake kanthi elektronik liwat SMS utawa email, kanggo cathetan sampeyan.

  • awis
  • kredit
  • Utang
  • E-Transfer
Layanan pitulungan pinggir dalan diwenehake ing Scarborough, Ontario, kanggo netepi pandhuan COVID-19 saiki ing Provinsi Ontario!