Liwati informasi layanan
  • Layanan pitulungan pinggir dalan ing Pickering, Ontario, Kanada, gambar umum.
  • Pemilih Bantuan ing pinggir dalan, Ontario. Layanan sing kasedhiya: dorongan batere, kunci mobil, pangowahan ban utawa perbaikan ban, pangiriman bahan bakar.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Pemilih Bantuan ing pinggir dalan, Ontario

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Pemilih Bantuan ing pinggir dalan, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Mangkene dhaptar masalah mobil sing bisa mbantu sampeyan, uga jinis pitulung ing pinggir dalan yen sampeyan butuh pitulung ing Pickering, Ontario.

  • Batere mobil lemes, mobil ora diwiwiti: Pemilih Layanan Nguatake Batere, $ 50
  • Sampeyan wis ngunci tombol ing mobil sampeyan: Layanan Kunci Mobil, $ 50
  • Sampeyan duwe ban sing rata: Pemilih Layanan Ban Flat, $ 60
  • Sampeyan ora duwe bensin: Pemilih Layanan Pengiriman Bahan Bakar, $ 50
  • Ban diganti ing omah: Tirus Mangsan ing Pemetik Omah, $ 50
  • Butuh batere mobil anyar: Pemilih Penggantian Baterai Mobil, $ 70
  • Truk ora diwiwiti: Pemilihan Layanan Miwiti Langsung Truk, $ 80
  • Sampeyan wis ngunci tombol ing truk: Pilih Layanan Lockout Lockout, $ 80
  • Sampeyan butuh roda maneh torsi: Pilih Layanan Torsi Re-torsi, $ 30

Layanan pitulungan pinggir dalan iki kasedhiya kanggo driver ing Pickering, Ontario. Yen sampeyan kesusu, luwih disaranake sampeyan nelpon tinimbang ngirim layanan online. Kanthi cara iki, sampeyan bisa langsung ngobrol karo kita, lan ana wong sing arep ngewangi sampeyan kanthi cepet masalah mobil sampeyan.

Cara njaluk layanan pitulungan pinggir dalan ing Pickering:

Layanan pitulungan pinggir dalan kasedhiya kanggo para pelanggan ing Pickering, Ontario, liwat pesenan telpon, utawa liwat pesenan online.

  • Pesenan online: mung pesen pitulung pinggir dalan kanthi online, ing kene ing kaca iki. Ora prelu mbayar, uga kertu kredit! Yen sampeyan memesan pitulung pinggir dalan ing Pickering-Ontario kanthi online, sampeyan mung nggawe pesenan kerja (panjaluk layanan pitulung pinggir dalan) ing sistem kami. Bayaran ora kudu dibayar nganti teknisi wis ngrampungake, lan sampeyan siyap bali ing dalan.
  • Liwat telpon: (647) -819-0490. Yen sampeyan butuh pitulungan darurat ing pinggir dalan ing Pickering-Ontario, luwih becik hubungi kita, luwih cepet! Kanthi cara iki, kita bisa diagnosa masalah mobil sing sampeyan alami, lan langsung konfirmasi kedatangan teknologi bantuan pinggir dalan kanthi ETA sing akurat!

Bantuan ing pinggir dalan kanggo milih, Formulir Pembayaran:

Yen sampeyan milih kanggo mbayar layanan pitulungan ing pinggir dalan sing diwenehake dening Sparky Express liwat debit, kertu, kertu kredit, utawa Apple Pay lan Google Pay, elinga yen pambayaran proses pambayaran minangka salah sawijining sing paling kasedhiya, sing diwenehake dening Square! Resit bakal mesthi disedhiyakake kanthi elektronik liwat SMS utawa email, kanggo cathetan sampeyan.

  • awis
  • kredit
  • Utang
  • E-Transfer
Layanan pitulungan pinggir dalan diwenehake ing Pickering, Ontario, kanggo netepi pandhuan COVID-19 saiki ing Provinsi Ontario!

Reviews customer

Adhedhasar review 5 Tulis review