Liwati informasi layanan
  • Layanan pitulungan pinggir dalan sing berkualitas.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan pitulungan pinggir dalan

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Layanan pitulungan pinggir dalan. Telpon: +1 (647) -819-0490

Layanan pitulungan pinggir dalan kasedhiya saka Sparky Express ing Toronto, Scarborough, Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, lan Markham. Layanan pitulungan pinggir dalan ora mbutuhake anggota utawa langganan taunan.

Pitulungan pinggir dalan, Kepiye Cara Minta Layanan:

  • Kanggo pitulung darurat ing pinggir dalan, hubungi (647) -819-0490!
  • Kanggo nggawe janjian online, kirim pesen supaya kerja ing kene ing kaca iki. Kanggo kabeh pesenan kerja sing ditampa kanthi online sawise 7 PM, kita bakal ngubungi sampeyan esuk kanggo nyiyapake wektu sing cocog kanggo layanan kasebut.

Layanan pitulungan pinggir dalan kasedhiya ing panjaluk

Iki dhaptar layanan pitulungan pinggir dalan sing kasedhiya saka Sparky Express:

  • Nguatake Batere, $ 50
  • Kunci Mobil, $ 50
  • Ban Flat, $ 60
  • Pangiriman Bahan bakar, $ 50
  • Pangowahan Ban Musim, $ 60
  • Penggantian Baterai Mobil, $ 70
  • Mulai Langsung Truk, $ 80
  • Lockout Truk, $ 80.
  • Torsi roda maneh ing omah, $ 30

Layanan Pitulungan Dalan sing Disedhiyakake Ing Pandhuan COVID-19

Bantuan pinggir dalan diwenehake miturut peraturan COVID-19 saiki ing wilayah layanan. Kabeh operator sing nanggapi telpon pitulungan ing pinggir dalan dilengkapi PPE sing tepat kanggo mungkasi panyebaran COVID-19 lan virus liyane sing padha.

Cara Mbayar Layanan Bantuan ing pinggir dalan

Nalika ngirim pesenan kerja kanthi online kanggo layanan pitulungan pinggir dalan, sampeyan ora butuh kertu kredit. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise makarya. Kanggo proses pambayaran, kita nggunakake Square, dadi sampeyan bisa mbayar nganggo kertu kredit utawa debit, Apple Pay, Google Pay, e-transfer Interac, utawa awis. Kuitansi bakal mesthi diwenehake.

Reviews customer

Adhedhasar review 3 Tulis review