Liwati informasi layanan
  • Pangowahan Ban Mobile
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Pangowahan Ban Mobile

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Layanan Ganti Ban Mobile. Telpon: +1 (647) -819-0490

Cara njaluk layanan pangowahan ban seluler:

  • Kanthi telpon (disaranake). Hubungi telpon (647) -819-0490 lan wenehake operator karo lokasi lan jinis kendaraan sampeyan.
  • online. Sampeyan bisa memesan layanan pangowahan ban seluler kanthi online, ing kene ing kaca iki.

Layanan Ganti Ban Mobile - Katrangan.

Ban warata minangka kedadeyan rutin. Dheweke bisa kedadeyan nalika sampeyan lagi nyopir, utawa sampeyan bisa nemokake kendharaan kanthi ban sing rata sawise diparkir. Ban warata kedadeyan nalika ban sampeyan wis tusuk, dipotong, bocor ana ing sacedhake pelek, utawa katup sing rusak.

  • Yen sampeyan duwe ban sing rata nalika nyopir kendharaan, mandheg kanthi cepet lan aman, nanging pilih papan sing aman kanggo mandheg lan cukup aman kanggo ngganti utawa ndandani ban sing rata. Ing kasus paling umum, TPMS kendaraan sampeyan bakal langsung menehi saran yen ana masalah tekanan ban, mula sampeyan bisa langsung ngrebut kanthi aman lan mriksa ban sampeyan.
  • Yen sampeyan nemokake kendharaan nganggo ban warata nalika diparkir, priksa kahanan ban sing rata sadurunge nyopir.
  • Yen sampeyan ngerti carane ngganti ban sing rata nganggo alat ganti utawa yen sampeyan ngerti carane ndandani, coba sadurunge nyopir. Yen ora, nelpon Sparky Express kanggo njaluk bantuan.
Layanan Ganti Ban Mobile - Bantuan Tepi Dalan Tirus sing kasedhiya miturut panjaluk, dening Sparky Express

Kita nyedhiyakake layanan pangowahan ban seluler sing aman lan cepet kanggo kendaraan apa wae, gedhe utawa cilik, nganti 3 ton. Layanan pangowahan ban seluler yaiku pitulungan pinggir dalan fitur sing kasedhiya ing wilayah ing ngisor iki ing Toronto GTA: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, lan Oshawa, nanging, yen kahanan lalu lintas lan posisi teknisi ngidini, kita bakal lelungan menyang wilayah GTA liyane kanggo nulungi para sopir sing mbutuhake pitulungan pinggir dalan ban warata. Mangkene sing bisa ditindakake kanggo sampeyan yen ana ban ban sing rata:

  • Ganti ban rata: ban bakal ganti karo ban cadhangan sing digunakake.
  • Perbaikan ban datar: kita mung bisa ban ban sing dipasang yen ditancepake paku utawa sekrup, kanthi dipasang. Apa wae sing luwih gedhe tinimbang tusukan paku utawa sekrup, kita ora bisa ndandani, mula kita kudu masang ban cadhangan sampeyan.

Layanan Ganti Ban Mobile - Layanan sing Ditambah Nilai.

Mangkene dhaptar fitur layanan pangowahan ban seluler, lan apa sing bakal sampeyan ngarepake nalika njaluk pitulung ing pinggir dalan ban flat saka Sparky Express:

  • Tanggepan langsung - apa sampeyan njaluk layanan pangowahan ban seluler liwat telpon utawa online, kita bakal bakal nanggapi kanthi cepet lan njaluk sampeyan bali kanggo diagnosa kahanan ban datar liwat telpon utawa kanggo konfirmasi layanan, rega, lan menehi ETA sing akurat.
  • Tanggepan profesional - Teknisi layanan pangowahan ban seluler mobil trampil lan profesional, kanthi pengalaman nyediakake pitulungan pinggir dalan kanggo mobil apa wae.
  • versatility - layanan pangowahan ban seluler kasedhiya kanggo macem-macem kendaraan nganti bobote 3 ton.
  • Keslametan - kita bakal mesthekake yen mobil sampeyan bisa ditumpes sawise ganti utawa mbenerake ban sing rata. Kabeh rodha sampeyan bakal terus diobong lan dipasang nalika ngrampungake layanan pangowahan ban seluler.
  • Ora dikenani biaya tambahan, ora ana biaya tambahan kajaba sing dikirim ing kaca iki kanggo layanan pangowahan ban seluler.

Layanan Ganti Ban Mobile - Kasedhiyan.

Layanan pangowahan ban seluler kasedhiya ing meh kabeh kendaraan biasa * nganti 3 ton. Priksa manawa sampeyan duwe roda cadhangan lan kunci anti-nyolong rodha sadurunge njaluk layanan.

Kita bisa uga ora bisa nglayani kendharaan kanthi rodha khusus, suspensi, utawa jinis kustomisasi liyane sing bisa nyegah kita nindakake layanan pangowahan ban seluler kanthi aman lan efisien.

Layanan Ganti Ban Mobile - Area Cakupan.

Layanan pangowahan ban seluler kasedhiya kanggo para driver kanthi utawa tanpa rencana pitulung pinggir dalan, ing kutha-kutha ing ngisor iki (kanthi urutan abjad), ing wilayah GTA Toronto:

  • Ajax
  • Markham
  • Oshawa
  • Pilih-pilih
  • Scarborough
  • Toronto
  • Whitby

Layanan Ganti Ban Mobile - Informasi COVID-19

Layanan pangowahan ban seluler diwenehake kanthi profesionalisme lan perawatan sing paling dhuwur, miturut pedoman COVID-19 saiki. Kita nindakake kabeh supaya ora mlebu ing kendaraan, nanging yen kudu, staf mesthi nganggo peralatan proteksi sing pas (masker rai lan sarung tangan) lan tetep njaga jarak. Mangga tindakake sing padha lan coba adohake 2 meter saka teknisi nalika nyedhiyakake layanan pangowahan ban seluler.

Reviews customer

Adhedhasar review 6 Tulis review