Liwati informasi layanan
  • Ora ngerti carane miwiti kendaraan Lexus sampeyan? Kita nyedhiyakake layanan wiwitan Langsung kendaraan Lexus khusus kanggo kabeh model!
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Mulai Langsung Lexus

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Lexus Jump Start. Telpon: +1 (647) -819-0490

Langsung miwiti Lexus bisa dadi proses rumit sing bisa nyebabake karusakan serius ing kendaraan sampeyan lan uga cilaka pribadi yen ora ana prosedur sing diwiwiti kanthi cepet!

Golek pitulung kanggo miwiti Lexus saka Sparky Express! Kita nyedhiyakake layanan wiwitan mlumpat kendaraan khusus kanggo kabeh model lan model kendharaan, lan yen batere sing mati mung siji-sijine masalah kendharaan sampeyan, kita bakal bisa miwiti! Ing Sparky Express, kita ngerti kasunyatan manawa saben kendaraan duwe prosedur khusus kanggo miwiti, lan teknisi duwe trampil ngrewangi para sopir supaya bisa miwiti kendaraan nalika hawa adhem utawa panas, uga ing lokasi parkir kanthi kabutuhan khusus. minangka garasi parkir bawah tanah utawa garasi omah sing sempit.

Langsung miwiti Lexus kanthi aman nganggo Sparky Express!

Lexus Jump Start - layanan start jump kendaraan khusus iki kasedhiya kanthi panjaluk saka Sparky Express Roadside Assistance.

Cara njaluk layanan miwiti kendaraan

Sampeyan bisa pesen apa wae layanan minangka nderek:

- Liwat telpon: (647) -819-0490

- Online: sampeyan bisa nggunakake kaca iki kanggo Book janjian karo kita. Sawise nampa pesenan kerjane, kita bakal langsung ngubungi sampeyan kanggo konfirmasi lokasi lan menehi ETA sing pas.

Area layanan

Layanan kita mung kasedhiya ing wilayah Toronto & GTA, kaya sing dituduhake ing dhaptar ing Google.

Tagihan lan pembayaran

Kita ora bakal takon informasi kertu kredit, utawa njaluk pambayaran sadurunge, sanajan sampeyan memesan layanan kanthi online. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise rampung, lan teknisi bakal ngolah pembayaran nganggo kertu kredit, kertu debit, awis utawa formulir pembayaran liyane kayata Apple Pay, Google pay, lan liya-liyane.

Reviews customer

Adhedhasar review 4 Tulis review