Liwati informasi layanan
  • Kasedhiya layanan pitulungan pinggir dalan Hyundai: wiwitan lompat kendaraan, kunci kendharaan, ban datar, lan liya-liyane!
  • Kasedhiya layanan pitulungan ing dalan Genesus: wiwitan Langsung Kendharaan, Kunci Kendaraan, Ban Flat, lan liya-liyane!
1 of 2

Pitulungan Dalan Sparky Express

Pitulungan pinggir dalan Hyundai

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Pitulungan pinggir dalan Hyundai. Telpon: +1 (647) -819-0490

Sparky Express nyedhiyakake layanan pitulungan ing pinggir dalan kanggo kabeh model Hyundai. Kita minangka layanan pinggir dalan sing dikarepake dadi ora ana syarat keanggotaan. Yen sampeyan dadi terdampar karo kendaraan Hyundai, kita bakal mbayar biaya rata-rata saben telpon layanan.

Mangkene dhaptar layanan pitulungan pinggir dalan Hyundai sing diwenehake, kanggo kabeh model Hyundai:

  • Miwiti kendharaan kendharaan.
  • Kunci kendharaan.
  • Ganti ban ban utawa ndandani.
  • Pangiriman bahan bakar

Informasi liyane babagan Bantuan Sparky Express ing pinggir dalan

Cara njaluk pitulung ing pinggir dalan

Sampeyan bisa pesen apa wae layanan pitulungan pinggir dalan minangka nderek:

- Liwat telpon: (647) -819-0490

- Online: sampeyan bisa nggunakake kaca iki kanggo pesen janjian karo layanan pitulungan pinggir dalan sing diwenehake. Sawise nampa pesenan kerjane, kita bakal langsung ngubungi sampeyan kanggo konfirmasi lokasi lan menehi ETA sing pas.

Area layanan

Layanan kita mung kasedhiya ing wilayah Toronto & GTA, kaya sing dituduhake ing dhaptar ing Google.

Carane mbayar

Kita ora bakal takon informasi kertu kredit, utawa njaluk pambayaran sadurunge, sanajan sampeyan memesan layanan kanthi online. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise rampung, lan teknisi bakal ngolah pembayaran nganggo kertu kredit, kertu debit, awis utawa formulir pembayaran liyane kayata Apple Pay, Google pay, lan liya-liyane.

Reviews customer

Adhedhasar review 13 Tulis review