Liwati informasi layanan
  • Apa sampeyan wis ngunci kunci ing kendaraan Ford sampeyan? Kita nyedhiyakake layanan kunci Ford khusus!
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Lockout Ford

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Ford Lockout. Telpon: +1 (647) -819-0490

Yen sampeyan wis ngunci kunci ing Ford, kerusakan parah ing sistem penguncian kendharaan lan uga cilaka bisa uga ditrapake yen prosedur kunci Ford sing bener ora ditindakake. Nggunakake barang-barang rumah tangga kayata pisau, gantungan jas, nyoba narik jendhela lawang bisa nyebabake goresan ing kendaraan sampeyan, mbengkongake lawang, ngrusak kaca, ngrusak sistem kunci elektronik sing ora bisa diatasi, utawa malah ngethok dhewe utawa ngrusak driji ing lawang mobil! Mbukak kunci lawang mobil Ford sampeyan kudu rampung nganggo alat sing tepat lan teknisi sing berkualitas supaya ora ana skenario sing ora nyenengake sing kasebut ing ndhuwur!

Layanan Ford Lockout kita mesthi diwenehake dening teknologi sing berpengalaman, sing bakal mesthi manawa sampeyan wis ngunci kunci ing Ford, kendaraan sampeyan bakal dikunci kanthi aman tanpa ana kerusakan ing sistem kunci lan nggunakake alat sing cocog kanggo nglindhungi mobil. Gumantung saka model Ford, kita nggunakake kombinasi alat sing ora bakal ngrusak lawang, jalur cuaca, utawa ngeruk interior mobil sampeyan.

Ing Sparky Express, teknologi lockout mobil kita bakal mesthi dilengkapi alat sing cekap kayata shims udara, alat jarak adoh, plastik plastik, utawa uga dekoder silinder kunci kanggo mbukak kunci Ford kanthi aman lan njupuk tombol sampeyan.

Layanan Lockout Ford, Kabeh Model

Ford Lockout - layanan kunci kendaraan khusus iki kasedhiya kanthi panjaluk saka Sparky Express Roadside Assistance.

Cara njaluk layanan kunci mobil kita

Mangkene carane sampeyan bisa njaluk layanan kunci mobil:
- Liwat telpon, jam (647) -819-0490
- Online: sampeyan bisa njaluk layanan iki ing kaca iki. Sawise pesen kerjo dikirim, kita bakal langsung ngubungi sampeyan kanggo ngonfirmasi permintaan lan menehi saran babagan ETA kita.

Area layanan

Layanan kita mung kasedhiya ing wilayah Toronto & GTA, kaya sing dituduhake ing dhaptar ing Google.

Carane mbayar

Kita ora bakal nate njaluk informasi kertu kredit, utawa njaluk pambayaran sadurunge, sanajan sampeyan pesen layanan pitulung pinggir dalan kanthi online. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise rampung, lan teknisi bakal ngolah pembayaran nganggo kertu kredit, kertu debit, awis utawa formulir pembayaran liyane kayata Apple Pay, Google pay, lan liya-liyane.

Reviews customer

Adhedhasar review 4 Tulis review