Liwati informasi layanan
  • Layanan ban datar Whitby, Ontario - ndandani ban flat sing disebabake paku utawa sekrup, utawa instalasi ban cadhangan.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Flat Tyre Service Whitby, Ontario

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Flat Tyre Service Whitby, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Yen sampeyan duwe ban flat ing Whitby, Ontario, sampeyan bisa pesen "Flat Tyre Service Whitby", kanthi online utawa liwat telpon. Mangkene carane:

  • Entuk pitulung ban datar ing Whitby liwat telpon: nelpon utawa tulisan (647) -819-0490 lan wenehi ngerti lokasi sampeyan sing bener ing Whitby-Ontario, lan jinis kahanan ban sing lagi dialami (ban diunekake, utawa ban wis rata amarga ditusuk karo paku utawa sekrup).
  • Online: yen sampeyan pengin, sampeyan bisa njaluk layanan ban flat ing Whitby kanthi online, ing kene ing kaca iki.

Whitby Service Tyre Flat, Kompatibilitas

Kita layanan ban warata kasedhiya ing Whitby, Ontario kanggo jinis kendaraan kanthi bobot maksimal 3 ton. Yen kendaraan sampeyan wis disesuaikan, utawa yen ana roda tandem, bisa uga kita ora mesthi bisa nulungi, hubungi kita kanggo ngrembug babagan rincian.

Layanan ban flat kita kudu dijaluk karo para sopir ing Wilayah Whitby, Ontario sing ora bisa ndandani ban sing rata utawa nginstal rodha cadhangan. Kita ora adol ban, dadi yen mbutuhake ban anyar, coba golek supplier lokal sing adol lan ngirim ban.

Whitby Service Tyre Flat, Pembayaran

Kanggo penak, kanggo kabeh kita layanan pitulungan pinggir dalan, kita nampa pembayaran nganggo kertu kredit utawa debit, Interac E-Transfer, lan Apple utawa Google Pay, nanging uga nampa awis. Kita ora nampa kir. Bayaran kudu rampung sawise kerja.

Whitby Service Tyre Flat, Informasi COVID-19

Nalika ngewangi driver ing Whitby, Ontario kanthi ngganti ban perbaikan utawa layanan perbaikan, kita bakal ndeleng peraturan COVID-19 saiki ing wilayah iki. Operator kita sing nanggapi telpon ban flat sampeyan bakal mesthi nganggo topeng rai lan sarung tangan lan kasedhiya disinfektan ing kendaraan kasebut. Elingi jarak minimal 2 meter saka operator sing nanggapi telpon ban flat sampeyan ing Whitby.

Sparky Express yaiku a panyedhiya pitulungan pinggir dalan lokal ing Whitby, Ontario.

Reviews customer

Adhedhasar review 5 Tulis review