Liwati informasi layanan
  • Layanan ban datar Toronto, Ontario - ndandani ban datar sing disebabake paku utawa sekrup, utawa instalasi ban cadhangan.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Flat Tyre Service Toronto, Ontario

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Flat Tyre Service Toronto, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Yen sampeyan duwe ban datar ing Toronto, Ontario, sampeyan bisa pesen "Flat Tyre Service Toronto", online utawa liwat telpon. Mangkene carane:

  • Goleki pitulung ban datar ing Toronto liwat telpon: nelpon utawa tulisan (647) -819-0490 lan wenehi ngerti lokasi sampeyan sing bener ing Toronto-Ontario, lan jinis kahanan ban sing lagi dialami (ban diunekake, utawa ban wis rata amarga ditusuk dening paku utawa sekrup).
  • Online: yen sampeyan pengin, sampeyan bisa njaluk layanan ban flat ing Toronto kanthi online, ing kene ing kaca iki.

Flat Tyre Service Toronto, Kompatibilitas

Kita layanan ban warata kasedhiya ing Toronto, Ontario kanggo sembarang jinis kendaraan kanthi bobot maksimal 3 ton. Yen kendaraan sampeyan wis disesuaikan, utawa yen ana roda tandem, bisa uga kita ora mesthi bisa nulungi, hubungi kita kanggo ngrembug babagan rincian.

Layanan ban flat kita kudu dijaluk karo para sopir ing Wilayah Toronto, Ontario sing ora bisa ndandani ban sing rata utawa nginstal rodha cadhangan. Kita ora adol ban, dadi yen mbutuhake ban anyar, coba golek supplier lokal sing adol lan ngirim ban.

Layanan Ban Flat Toronto, Pembayaran

Kanggo penak, kanggo kabeh kita layanan pitulungan pinggir dalan, kita nampa pembayaran nganggo kertu kredit utawa debit, Interac E-Transfer, lan Apple utawa Google Pay, nanging uga nampa awis. Kita ora nampa kir. Bayaran kudu rampung sawise kerja.

Flat Tyre Service Toronto, Informasi COVID-19

Nalika ngewangi driver ing Toronto, Ontario kanthi ngganti ban utawa layanan perbaikan ban, kita bakal ndeleng peraturan COVID-19 sing saiki ana ing wilayah iki. Operator kita sing nanggapi telpon ban flat sampeyan bakal mesthi nganggo topeng rai lan sarung tangan lan kasedhiya disinfektan ing kendaraan kasebut. Coba jarak minimal 2 meter saka operator sing nanggapi telpon ban flat sampeyan ing Toronto.

Sparky Express yaiku a panyedhiya pitulungan pinggir dalan lokal ing Toronto, Ontario.