Liwati informasi layanan
  • Layanan ban datar Pickering, Ontario - ndandani ban flat sing disebabake paku utawa sekrup, utawa instalasi ban cadhangan.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Pemilih Layanan Ban Flat, Ontario

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Pemilih Layanan Ban Flat, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Yen sampeyan duwe ban flat ing Pickering, Ontario, sampeyan bisa pesen "Pickering Service Tyre Flat", online utawa liwat telpon. Mangkene carane:

  • Entuk pitulungan ban flat ing Pickering kanthi telpon: nelpon utawa tulisan (647) -819-0490 lan wenehi ngerti lokasi sampeyan sing bener ing Pickering-Ontario, lan jinis kahanan ban sing didhelikake (ban diunekake, utawa ban wis rata amarga ditusuk karo paku utawa sekrup).
  • Online: yen sampeyan pengin, sampeyan bisa njaluk layanan ban flat ing Pickering online, ing kene ing kaca iki.

Pemilih Layanan Ban Flat, Kompatibilitas

Kita layanan ban warata kasedhiya ing Pickering, Ontario kanggo samubarang jinis kendaraan kanthi bobot maksimal 3 ton. Yen kendaraan sampeyan wis disesuaikan, utawa yen ana roda tandem, bisa uga kita ora mesthi bisa nulungi, hubungi kita kanggo ngrembug babagan rincian.

Layanan ban flat kita kudu dijaluk karo para sopir ing Pickering, wilayah Ontario sing ora bisa ndandani ban sing rata utawa nginstal rodha cadhangan. Kita ora adol ban, dadi yen mbutuhake ban anyar, coba golek supplier lokal sing adol lan ngirim ban.

Pemilih Layanan Ban Flat, Pembayaran

Kanggo penak, kanggo kabeh kita layanan pitulungan pinggir dalan, kita nampa pembayaran nganggo kertu kredit utawa debit, Interac E-Transfer, lan Apple utawa Google Pay, nanging uga nampa awis. Kita ora nampa kir. Bayaran kudu rampung sawise kerja.

Pemetik Layanan Ban Flat, Informasi COVID-19

Nalika ngewangi driver ing Pickering, Ontario kanthi ngganti ban perbaikan utawa layanan perbaikan, kita bakal ndeleng peraturan COVID-19 sing saiki ana ing wilayah iki. Operator kita sing nanggapi telpon ban flat sampeyan bakal mesthi nganggo topeng rai lan sarung tangan lan kasedhiya disinfektan ing kendaraan kasebut. Coba jarak minimal 2 meter saka operator sing nanggapi telpon ban flat sampeyan ing Pickering.

Sparky Express yaiku a panyedhiya pitulungan pinggir dalan lokal ing Pickering, Ontario.

Reviews customer

Adhedhasar review 5 Tulis review