Liwati informasi layanan
  • Layanan ban datar Oshawa, Ontario - ndandani ban flat sing disebabake paku utawa sekrup, utawa instalasi ban cadhangan.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Ban Flat Oshawa, Ontario

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Layanan Ban Flat Oshawa, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Yen sampeyan duwe ban flat ing Oshawa, Ontario, sampeyan bisa pesen "Flat Tyre Service Oshawa", kanthi online utawa liwat telpon. Mangkene carane:

  • Entuk pitulung ban datar ing Oshawa liwat telpon: telpon utawa tulisan (647) -819-0490 lan wenehi ngerti lokasi sampeyan sing bener ing Oshawa-Ontario, lan jinis kahanan ban rata sing sampeyan alami (ban diunekake, utawa ban wis rata amarga wis ditusuk paku utawa sekrup).
  • Online: yen sampeyan pengin, sampeyan bisa njaluk layanan ban flat ing Oshawa online, ing kene ing kaca iki.

Flat Tyre Service Oshawa, Kompatibilitas

Kita layanan ban warata kasedhiya ing Oshawa, Ontario kanggo samubarang jinis kendaraan kanthi bobot maksimal 3 ton. Yen kendaraan sampeyan wis disesuaikan, utawa yen ana roda tandem, bisa uga kita ora mesthi bisa nulungi, hubungi kita kanggo ngrembug babagan rincian.

Layanan ban flat kita kudu dijaluk karo para sopir ing Wilayah Oshawa, Ontario sing ora bisa ndandani ban sing rata utawa nginstal rodha cadhangan. Kita ora adol ban, dadi yen mbutuhake ban anyar, coba golek supplier lokal sing adol lan ngirim ban.

Layanan Ban Flat Oshawa, Bayaran

Kanggo penak, kanggo kabeh kita layanan pitulungan pinggir dalan, kita nampa pembayaran nganggo kertu kredit utawa debit, Interac E-Transfer, lan Apple utawa Google Pay, nanging uga nampa awis. Kita ora nampa kir. Bayaran kudu rampung sawise kerja.

Layanan Ban Flat Oshawa, Informasi COVID-19

Nalika ngewangi driver ing Oshawa, Ontario kanthi ngganti ban utawa layanan perbaikan ban, kita bakal ndeleng peraturan COVID-19 saiki ing wilayah iki. Operator kita sing nanggapi telpon ban flat sampeyan bakal mesthi nganggo topeng rai lan sarung tangan lan kasedhiya disinfektan ing kendaraan kasebut. Coba jarak minimal 2 meter saka operator sing nanggapi telpon ban flat sampeyan ing Oshawa.

Sparky Express yaiku a panyedhiya pitulungan pinggir dalan lokal ing Oshawa, Ontario.

Reviews customer

Adhedhasar review 7 Tulis review