Liwati informasi layanan
  • Layanan ban datar Markham, Ontario - ndandani ban flat sing disebabake paku utawa sekrup, utawa dipasang ban cadhangan.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Ban Flat Markham, Ontario

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Layanan Ban Flat Markham, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Yen sampeyan duwe ban flat ing Markham, Ontario, sampeyan bisa pesen "Flat Tyre Service Markham", online utawa liwat telpon. Mangkene carane:

  • Goleki pitulung ban flat ing Markham liwat telpon: nelpon utawa tulisan (647) -819-0490 lan wenehi ngerti lokasi sampeyan sing bener ing Markham-Ontario, lan jinis kahanan ban sing lagi dialami (ban diunekake, utawa ban wis rata amarga wis ditusuk paku utawa sekrup).
  • Online: yen sampeyan pengin, sampeyan bisa njaluk layanan ban flat ing Markham online, ing kene ing kaca iki.

Tirus Layanan Ban Flat, Kompatibilitas

Kita layanan ban warata kasedhiya ing Markham, Ontario kanggo samubarang jinis kendaraan kanthi bobot maksimal 3 ton. Yen kendaraan sampeyan wis disesuaikan, utawa yen ana roda tandem, bisa uga kita ora mesthi bisa nulungi, hubungi kita kanggo ngrembug babagan rincian.

Layanan ban flat kita kudu dijaluk karo para sopir ing Markham, wilayah Ontario sing ora bisa ndandani ban sing rata utawa nginstal rodha cadhangan. Kita ora adol ban, dadi yen mbutuhake ban anyar, coba golek supplier lokal sing adol lan ngirim ban.

Markham Service Ban Flat, Pembayaran

Kanggo penak, kanggo kabeh kita layanan pitulungan pinggir dalan, kita nampa pembayaran nganggo kertu kredit utawa debit, Interac E-Transfer, lan Apple utawa Google Pay, nanging uga nampa awis. Kita ora nampa kir. Bayaran kudu rampung sawise kerja.

Layanan Tirus Flat Markham, Informasi COVID-19

Nalika ngewangi driver ing Markham, Ontario kanthi ngganti ban utawa layanan perbaikan ban, kita bakal ndeleng peraturan COVID-19 saiki ing wilayah iki. Operator kita sing nanggapi telpon ban flat sampeyan bakal mesthi nganggo topeng rai lan sarung tangan lan kasedhiya disinfektan ing kendaraan kasebut. Elingi jarak minimal 2 meter saka operator sing nanggapi telpon ban flat sampeyan ing Markham.

Sparky Express yaiku a panyedhiya pitulungan pinggir dalan lokal ing Markham, Ontario.

Reviews customer

Adhedhasar review 5 Tulis review