Liwati informasi layanan
  • Layanan ban datar Ajax, Ontario - ndandani ban flat sing disebabake paku utawa sekrup, utawa instalasi ban cadhangan.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Ban Flat Ajax, Ontario

Reguler regane
$ 60.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 60.00 CAD

Layanan Ban Flat Ajax, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Yen sampeyan duwe ban flat ing Ajax, Ontario, sampeyan bisa pesen "Flat Tyre Service Ajax", online utawa liwat telpon. Mangkene carane:

  • Entuk pitulung ban datar ing Ajax liwat telpon: nelpon utawa tulisan (647) -819-0490 lan wenehi ngerti lokasi sampeyan sing tepat ing Ajax-Ontario, lan jinis kahanan ban sing lagi dialami (ban diunekake, utawa ban wis rata amarga ditusuk karo paku utawa sekrup).
  • Online: yen sampeyan pengin, sampeyan bisa njaluk layanan ban flat ing Ajax online, ing kene ing kaca iki.

Tirus Layanan Ajax, Kompatibilitas

Kita layanan ban warata kasedhiya ing Ajax, Ontario kanggo samubarang jinis kendaraan kanthi bobot maksimal 3 ton. Yen kendaraan sampeyan wis disesuaikan, utawa yen ana roda tandem, bisa uga kita ora mesthi bisa nulungi, hubungi kita kanggo ngrembug babagan rincian.

Layanan ban flat kita kudu dijaluk karo para sopir ing Ajax, wilayah Ontario sing ora bisa ndandani ban sing rata utawa nginstal rodha cadhangan. Kita ora adol ban, dadi yen mbutuhake ban anyar, coba golek supplier lokal sing adol lan ngirim ban.

Layanan Ban Flat Ajax, Pembayaran

Kanggo penak, kanggo kabeh kita layanan pitulungan pinggir dalan, kita nampa pembayaran nganggo kertu kredit utawa debit, Interac E-Transfer, lan Apple utawa Google Pay, nanging uga nampa awis. Kita ora nampa kir. Bayaran kudu rampung sawise kerja.

Layanan Ban Flat Ajax, Informasi COVID-19

Nalika ngewangi driver ing Ajax, Ontario kanthi ngganti ban perbaikan utawa layanan perbaikan, kita bakal ndeleng peraturan COVID-19 saiki ing wilayah iki. Operator kita sing nanggapi telpon ban flat sampeyan bakal mesthi nganggo topeng rai lan sarung tangan lan kasedhiya disinfektan ing kendaraan kasebut. Jaga jarak minimal 2 meter saka operator sing nanggapi telpon ban ing Ajax.

Sparky Express yaiku a panyedhiya pitulungan pinggir dalan lokal ing Ajax, Ontario.

Reviews customer

Adhedhasar review 6 Tulis review