Liwati informasi layanan
  • Layanan Langsung Langsung Mobil Ajax, Ontario. Layanan pitulungan pinggir dalan sing ora ditarik.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Langsung Langsung Mobil Ajax, Ontario

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Layanan Langsung Langsung Mobil Ajax, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Layanan miwiti lompat mobil minangka layanan pitulungan ing pinggir dalan sing nulungi para sopir kanggo miwiti kendharaan sing wis batre utawa batere mati. Sambungan sementara digawe karo batere kendaraan liyane, utawa menyang sumber daya eksternal sing cocog. Pasokan eksternal listrik mbayar ulang batere kendaraan cacat lan nyedhiyakake sawetara tenaga sing dibutuhake kanggo engkol mesin. Sawise kendaraan diwiwiti, sistem pengisian daya normal bakal diisi ulang, mula sumber tambahan bisa dicopot. Yen sistem pangisian daya kendaraan fungsi, operasi normal kendharaan bakal mulihake daya batere.

Kita nyedhiyakake brankas layanan wiwitan Langsung mobil kanggo kendaraan apa wae, gedhe utawa cilik. Layanan miwiti lompat mobil minangka layanan pitulungan pinggir dalan sing kasedhiya ing Ajax, Ontario.

Layanan Langsung Langsung Mobil Ajax, Ontario - FAQ

Kepiye carane bisa njaluk wiwitan Langsung Mobil?

- Liwat telpon (dianjurake). Yen sampeyan butuh wiwitan lompatan mobil, monggo nelpon (647) -819-0490 lan nyedhiyakake lokasi lan jinis kendaraan kanggo operator.
- Online. Sampeyan bisa memesan layanan mulai Langsung Mobil kanthi online, ing kene ing kaca iki.

Apa aku bisa miwiti mobil yen kendaraanku diparkir ing garasi?

Ora preduli carane kendaraan sampeyan diparkir. Layanan start jump mobil disedhiyakake nggunakake booster pack sing bisa digunakake ing posisi apa wae sing diparkir kendaraan. Anggere ana akses menyang batere mobil sampeyan, kita bisa nyedhiyani layanan start jump mobil.

Apa mobil mlumpat miwiti ngisi batere?

Ora, layanan start jump mobil ora ngisi batere. Layanan miwiti lompat mobil ngewangi sampeyan miwiti kendaraan nalika batere wis mati utawa lemes. Sawise kendaraan diwiwiti, alternator bakal ngisi batere.

Suwene apa aku kudu njaga mesin tetep cepet?

Sadurunge nyedhiyakake wiwitan mobil, kita bakal ngukur voltase batere mobil sampeyan kanthi tepat. Gumantung saka maca voltase, teknisi wiwitan Langsung kendaraan bakal menehi rekomendasi sing dibutuhake kanggo suwene wektu sing kudu ditindakake.

Area layanan

Kanggo area layanan kanggo layanan start jump mobil, tulung bukak dhaptar Google. Biasane nyediakake layanan wiwitan mobil ing Toronto, Scarborough, Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa lan Markham.

Cara mbayar layanan miwiti mobil.

Kita ora bakal nate njaluk informasi kertu kredit, utawa njaluk pambayaran sadurunge, sanajan sampeyan memesan layanan miwiti mobil kanthi online. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise rampung, lan teknisi bakal ngolah pembayaran nganggo kertu kredit, kertu debit, awis utawa formulir pembayaran liyane kayata Apple Pay, Google pay, lan liya-liyane.

Reviews customer

Adhedhasar review 5 Tulis review