Liwati informasi layanan
  • Pengganti batere mobil ing omah kanthi Sparky Express. Pelanggan kudu tuku batere kanthi kapisah.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Layanan Ganti Baterai Mobil

Reguler regane
$ 70.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 70.00 CAD

Penggantian Baterai Mobil, Kita Ayo Sampeyan!

Kita layanan panggantos batere mobil yaiku layanan pitulungan pinggir dalan sing kasedhiya mung kanggo kendaraan sing batere gampang diakses ing kompartemen mesin, utawa ing bagasi. Kita ora ngganti batere ing lapangan kanggo kendaraan sing mbutuhake nyopot rodha, nyopot kursi nyopir, bagean mesin, utawa ngilangi modul mesin kanggo ngakses batere kendharaan. Kanggo kabeh jinis kendaraan sing ora gampang diakses batere kanggo nyopot lan diganti, disaranake nggawa kendaraan kasebut menyang toko otomatis kanthi peralatan sing bisa ditindakake kanthi aman.

Pelanggan kudu tuku batere kanthi kapisah saka toko utawa toko baterai lokal. Kita bakal njupuk batere yen wis dibayar sadurunge dening pelanggan ing toko pengecer. Nalika tuku batere mobil kanthi online saka toko lokal, sampeyan butuh informasi ing ngisor iki: Taun / Gawe / Model / Mesin, utawa malah VIN #.

Yen kendaraan sampeyan mbutuhake registrasi batere, kita bisa nginstal lan ndhaptar batre (batere program) kanggo kendaraan ing ngisor iki *:

  • Audi (2002-2018)
  • BMW (2003-2018)
  • Chrysler (2006-2017)
  • Ford (2008-2015)
  • GM (2004-2018)
  • Honda (2003-2018)
  • Infiniti (1995-2015)
  • Jaguar (2008-2017)
  • Land Rover (2007-2016)
  • Lexus (2006-2017)
  • Mazda (2008-2012)
  • Mini (2004-2018)
  • Mitsubishi (2010-2015)
  • Nissan (1993-2014)
  • Porsche (2009-2015)
  • Toyota (2006-2017)
  • Volvo (2007-2014)
  • Volkswagen (2003-2014)

* Ora kabeh kendaraan mbutuhake registrasi batere.

Informasi liyane babagan Bantuan Sparky Express ing pinggir dalan

Cara njaluk pitulung ing pinggir dalan

Sampeyan bisa pesen apa wae layanan pitulungan pinggir dalan minangka nderek:

- Liwat telpon: (647) -819-0490

- Online: sampeyan bisa nggunakake kaca iki kanggo pesen janjian karo layanan pitulungan pinggir dalan sing diwenehake. Sawise nampa pesenan kerjane, kita bakal langsung ngubungi sampeyan kanggo konfirmasi lokasi lan menehi ETA sing pas.

Area layanan

Layanan kita mung kasedhiya ing wilayah Toronto & GTA, kaya sing dituduhake ing dhaptar ing Google.

Carane mbayar

Kita ora bakal takon informasi kertu kredit, utawa njaluk pambayaran sadurunge, sanajan sampeyan memesan layanan kanthi online. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise rampung, lan teknisi bakal ngolah pembayaran nganggo kertu kredit, kertu debit, awis utawa formulir pembayaran liyane kayata Apple Pay, Google pay, lan liya-liyane.

Reviews customer

Adhedhasar review 5 Tulis review