Liwati informasi layanan
  • Layanan pitulungan pinggir dalan Buick: wiwitan lompat kendharaan, kunci kendharaan, ban datar.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Buick Roadside Assistance Canada Info

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Buick Roadside Assistance Canada Phone Number

Here is the direct phone number for the official Buick Roadside Assistance Canada service: 1-800-252-1112

Jangkoan Kadaluwarsa? Entuk Bantuan Pinggir Jalan Saka Sparky Express!

If your Buick Roadside Assistance coverage has expired, Sparky Express provides roadside assistance services for all Buick models. We are an on-demand roadside service so there are no membership requirements. If you become stranded with your Buick vehicle, we charge a flat fee per service call.

Iki minangka dhaptar layanan pitulung pinggir dalan Buick sing diwenehake dening kita, kanggo kabeh model Buick:

  • Miwiti kendharaan kendharaan.
  • Kunci kendharaan.
  • Ganti ban ban utawa ndandani.
  • Pangiriman bahan bakar

Informasi liyane babagan Bantuan Sparky Express ing pinggir dalan

Cara njaluk pitulung ing pinggir dalan

Sampeyan bisa pesen apa wae layanan pitulungan pinggir dalan minangka nderek:

- Liwat telpon: (647) -819-0490

- Online: sampeyan bisa nggunakake kaca iki kanggo pesen janjian karo layanan pitulungan pinggir dalan sing diwenehake. Sawise nampa pesenan kerjane, kita bakal langsung ngubungi sampeyan kanggo konfirmasi lokasi lan menehi ETA sing pas.

* Area layanan

Layanan kita mung kasedhiya ing wilayah Toronto & GTA, kaya sing dituduhake ing listing kita ing Google.

Carane mbayar

Kita ora bakal takon informasi kertu kredit, utawa njaluk pambayaran sadurunge, sanajan sampeyan memesan layanan kanthi online. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise rampung, lan teknisi bakal ngolah pembayaran nganggo kertu kredit, kertu debit, awis utawa formulir pembayaran liyane kayata Apple Pay, Google pay, lan liya-liyane.

Reviews customer

Adhedhasar review 14 Tulis review