Liwati informasi layanan
  • Layanan ningkatake batere Pickering, Ontario. Layanan pitulungan pinggir dalan sing ora ditarik.
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Pengangkat Layanan Nguatake Batere, Ontario

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Pengangkat Layanan Nguatake Batere, Ontario. Telpon: +1 (647) -819-0490

Layanan ngedongkrak batere minangka layanan pitulungan ing pinggir dalan sing nulungi para sopir kanggo miwiti kendharaan sing wis batre utawa batere mati. Sambungan sementara digawe karo batere kendaraan liyane, utawa menyang sumber daya eksternal sing cocog. Pasokan listrik eksternal ngisi daya batere kendaraan cacat lan nyedhiyakake sawetara tenaga sing dibutuhake kanggo engkol mesin. Sawise kendaraan diwiwiti, sistem pengisian daya normal bakal diisi ulang, mula sumber tambahan bisa dicopot. Yen sistem pangisian daya kendaraan fungsional, operasi normal kendharaan bakal mulihake daya batere.

Kita nyedhiyakake brankas layanan ngedongkrak batere kanggo kendaraan apa wae, gedhe utawa cilik. Layanan ngedongkrak batere minangka layanan pitulungan pinggir dalan sing kasedhiya ing Pickering, Ontario.

Pengangkat Layanan Nguatake Batere, Ontario - FAQ

Kepiye cara njaluk dorongan batere kanggo mobilku?

- Liwat telpon (dianjurake). Yen sampeyan butuh dorongan batere, monggo nelpon (647) -819-0490 lan nyedhiyakake lokasi lan jinis kendaraan kanggo operator.
- Online. Sampeyan bisa pesen layanan nguatake batere kanthi online, ing kene ing kaca iki.

Apa bisa entuk dorongan batere yen kendaraanku diparkir ing garasi?

Ora preduli carane kendaraan sampeyan diparkir. Layanan ngedongkrak batere diwenehake kanthi nggunakake paket booster sing bisa digunakake ing posisi apa wae sing diparkir kendaraan. Anggere akses menyang batere mobil sampeyan, kita bisa nyedhiyakake layanan dorongan batere.

Apa dorongan batere ngisi batere?

Ora, layanan nguatake batere ora ngisi batere. Layanan ngedongkrak baterei mbantu sampeyan miwiti kendaraan nalika batere wis mati utawa lemes. Sawise kendaraan diwiwiti, alternator bakal ngisi batere.

Suwene aku kudu njaga mesin mlaku sawise ningkatake batere?

Sadurunge nyedhiyakake dorongan batere, kita bakal ngukur voltase batere mobil sampeyan kanthi tepat. Gumantung saka maca voltase, teknisi penguat batere bakal menehi rekomendasi sing dibutuhake nganti suwene wektu sampeyan kudu tetep mlaku mesin.

Area layanan

Kanggo area layanan kanggo layanan ningkatake batere, tulung bukak dhaptar Google. Biasane nyedhiyakake layanan dorongan batere ing Toronto, Scarborough, Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa lan Markham.

Cara mbayar layanan dorongan batere.

Kita ora bakal nate njaluk informasi kertu kredit, utawa njaluk pambayaran sadurunge, sanajan sampeyan pesen layanan nguatake batere kanthi online. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise rampung, lan teknisi bakal ngolah pembayaran nganggo kertu kredit, kertu debit, awis utawa formulir pembayaran liyane kayata Apple Pay, Google pay, lan liya-liyane.

Reviews customer

Adhedhasar review 7 Tulis review