Liwati informasi layanan
  • Layanan pitulungan pinggir dalan Audi: start jumpe kendaraan, kunci kendharaan, ban datar & liya-liyane!
1 of 1

Pitulungan Dalan Sparky Express

Pitulungan ing pinggir dalan Audi

Reguler regane
$ 50.00 CAD
Reguler regane
$ 100.00 CAD
Harga jual
$ 50.00 CAD

Pitulungan ing pinggir dalan Audi. Telpon: +1 (647) -819-0490

Sparky Express nyedhiyakake layanan pitulungan ing pinggir dalan kanggo kabeh model Audi. Kita minangka layanan pinggir dalan sing dikarepake dadi ora ana syarat keanggotaan. Yen sampeyan terdampar karo kendaraan Audi, kita bakal mbayar biaya rata-rata saben telpon layanan.

Mangkene dhaptar layanan pitulungan pinggir dalan Audi sing diwenehake, kanggo kabeh model Audi:

  • Miwiti kendharaan kendharaan.
  • Kunci kendharaan.
  • Ganti ban ban utawa ndandani.
  • Pangiriman bahan bakar

Informasi liyane babagan Bantuan Sparky Express ing pinggir dalan

Cara njaluk pitulung ing pinggir dalan

Sampeyan bisa pesen apa wae layanan pitulungan pinggir dalan minangka nderek:

- Liwat telpon: (647) -819-0490

- Online: sampeyan bisa nggunakake kaca iki kanggo pesen janjian karo layanan pitulungan pinggir dalan sing diwenehake. Sawise nampa pesenan kerjane, kita bakal langsung ngubungi sampeyan kanggo konfirmasi lokasi lan menehi ETA sing pas.

Area layanan

Layanan kita mung kasedhiya ing wilayah Toronto & GTA, kaya sing dituduhake ing dhaptar ing Google.

Carane mbayar

Kita ora bakal takon informasi kertu kredit, utawa njaluk pambayaran sadurunge, sanajan sampeyan memesan layanan kanthi online. Kabeh pembayaran kudu rampung sawise rampung, lan teknisi bakal ngolah pembayaran nganggo kertu kredit, kertu debit, awis utawa formulir pembayaran liyane kayata Apple Pay, Google pay, lan liya-liyane.

Reviews customer

Adhedhasar review 14 Tulis review