Pitakonan Paling Sering (FAQ)

Pitakon Paling Sering (FAQ) - Bantuan ing pinggir dalan

Pitakon: Pira regane kanggo nambah baterai mobil?

Jawaban: Ing Toronto lan GTA, perusahaan penarik mbayar $ 75 nganti $ 180 saben dorongan. Bantuan Sparky Express ing pinggir dalan mung $ 50.

Pitakon: Mobilku ora diwiwiti lan diparkir ing garasi sing madhep tembok. Apa sampeyan bisa menehi dorongan batere kanggo aku?

Jawaban: Ya bisa! Kita nggunakake paket penguat modern lan bisa nyedhiyakake layanan dorongan batere kanggo kendaraan sing diparkir ing posisi apa wae!

Pitakon: Teknisi Sparky Express lagi wae nambah kendharaan lan ngajak aku mbukak mesin suwene 30 menit, nanging aku lali lan aku mateni mobil pas dheweke budhal. Apa aku bisa entuk dorongan liyane kanthi gratis?

Jawaban: Nguatake batere, uga dikenal minangka jump-start mobil, yaiku proses njupuk daya saka sumber eksternal (kayata kendaraan liyane utawa piranti khusus) kanggo miwiti kendaraan nganggo batere sing wis mati. Ana prosedur tartamtu sing kudu ditindakake supaya ora ana kerusakan kendaraan utawa uga cilaka pribadi.

Pitakon: Apa nambah batere kanggo mbayar ulang?

Jawaban: Ora, ora! Ningkatake batere minangka proses sing mung mbantu kendaraan sampeyan miwiti yen batere wis mati (rata) utawa lemes. Alternator kendaraan sampeyan bakal miwiti ngisi batere yen mesin sampeyan wis aktif. Techs kita bakal menehi rekomendasi babagan suwene sampeyan kudu mbukak kendharaan (antara 10 menit lan 1.5 jam). Sampeyan bisa uga nganggur utawa nyopir kendharaan. Nanging yen batere mobil sampeyan wis "rusak", ora bakal diisi ulang. Teknisi kami bakal menehi informasi babagan status kesehatan batere lan alternator nalika ana ing situs.

Pitakon: Sapa sing aku njaluk dorongan? 

Jawaban: Yen sampeyan dununge ing Greater Toronto Area, layanan ngedongkrak batere paling apik diwenehake dening Sparky Express Roadside Assistance. Layanan ngedongkrak batere iki cepet, andal, lan regane mung $ 50!