Aja adol informasi pribadhi

Hak sampeyan miturut Undhang-undhang Privasi Pelanggan California

Undhang Privasi Pelanggan California (CCPA) menehi hak babagan cara data utawa informasi pribadi sampeyan dianggep. Miturut undang-undang kasebut, warga California bisa milih ora milih "adol" informasi pribadine menyang pihak katelu. Adhedhasar definisi CCPA, "penjualan" nuduhake koleksi data kanggo nggayuh pariwara lan komunikasi liyane. Sinau luwih lengkap babagan CCPA lan hak privasi sampeyan.

Cara milih metu

Kanthi ngeklik link ing ngisor iki, kita ora bakal nglumpukake utawa adol informasi pribadhi maneh. Iki ditrapake kanggo pihak katelu lan data sing dikumpulake kanggo mbantu nggawe pengalaman sampeyan ing situs web utawa liwat komunikasi liyane. Kanggo informasi luwih lengkap, deleng kabijakan privasi kita.