privasi mbalekaken

Mbalekaken.

Sawise telpon dilaporake, luwih dhisik bakal dikonfirmasi manawa sampeyan bisa nyedhiyani layanan sing dibutuhake, banjur bakal rawuh ing lokasi sampeyan kanggo nyedhiyakake layanan pitulung ing pinggir dalan. Tulung wangsulan pitakon kanthi jujur, amarga biaya layanan kudu ditrapake ing sawetara kasus sanajan masalah kasebut durung rampung.

Kayata:

Yen ana ban sing rata: yen kita takon apa sampeyan duwe roda cadhangan ing kendaraan sampeyan, lan sampeyan wis ngonfirmasi, nanging sawise tekan teknologi, kita bakal nemokake manawa sampeyan pancen ora duwe ban sing rata lan ban sampeyan ora bisa didandani (bledosan, potongan gedhe, bengkok rim, lsp), biaya minimal amarga kita rawuh. Ragad minimal $ 40.

Yen ana panjaluk batere: nalika njaluk layanan dorongan batere, tulung wangsuli pitakon diagnosa kanthi jujur. Contone, yen mesin mobil sampeyan mati nalika mobil sampeyan lagi mlaku, kemungkinane masalah kasebut dudu dudu baterai, nanging masalah listrik liyane, utawa masalah mesin. Yen informasi salah diwenehake, lan teknologi teka ing situs, biaya minimal $ 40 kudu dibayar.

Biasane, kita bisa ngasilake kabeh driver ing dalan. Sawise layanan disedhiyakake, kabeh biaya layanan pungkasan lan ora bisa dirundingake, mula ora bakal dibalekake.