Bantuan ing pinggir dalan dituntut


On-Demand Bantuan ing pinggir dalan minangka jinis layanan pinggir dalan sing ora mbutuhake langganan utawa langganan taunan (jangka panjang). Sparky Express nyedhiyakake layanan pitulung ing pinggir dalan kanthi eksklusif! Kita nyedhiyakake pitulung pinggir dalan kanggo kabeh driver sing terdampar ing wilayah layanan lan butuh salah sawijining layanan. Iki kalebu driver sing dilindhungi perusahaan pitulungan pinggir dalan, lan sing nggunakake kabeh panggilan gratis sing kalebu ing rencana, utawa ora sabar kanggo ngenteni panyedhiya bantuan pinggir dalan teka lan nulungi wong-wong mau.

Dhukungan ing pinggir dalan: ora dibutuhake anggota! Cukup nelpon Sparky Express.

Rega On-Permintaan Bantuan ing pinggir dalan

Mangkene dhaptar rega kanggo panjaluk ing pinggir dalan sing dikarepake Sparky Express (regane ana ing Dolar Kanada, lan tambahan pajak):

Jinis Layanan Bantuan ing pinggir dalan biaya
Nguatake Batere $ 40
Kunci Mobil $ 40
Ban Flat $ 60
Pangiriman Bahan bakar (10 Liter Klebu) $ 50
Owahan Tirus Mangsa Ing Ngarep $ 50
Panggantos Baterei $ 70
Retorque Rodha $ 40
Truk Langsung Miwiti $ 60- $ 80
Kunci Truk $ 60- $ 80

Cara njaluk panjaluk ing pinggir dalan saka panjaluk saka Sparky Express

Ana rong cara kanggo njaluk layanan pitulung ing pinggir dalan:

  1. Liwat telpon: nelpon (647) -819-0490 lan wenehi lokasi sampeyan, jelasna kahanan mobil lan sampeyan bakal menehi ETA sing akurat, mula sampeyan ngerti persis suwene wektu kanggo nyedhak.
  2. Online: Sampeyan bisa milih layanan pitulungan pinggir dalan sampeyan kudu saka menu ndhuwur, lan cukup kirim panjaluk online. Proses iki ngasilake pesenan kerja, sampeyan ora kudu mbayar apa-apa kanthi online, apa wae pembayaran kudu rampung sawise rampung, langsung menyang teknisi langsung. Ora prelu ngetik informasi kertu kredit nalika njaluk layanan pitulungan pinggir dalan kanthi online! Sawise pesen supaya ditampa, kita uga bakal ngubungi sampeyan kanggo konfirmasi wektu tekan tepat saka teknisi ing lokasi.

Area Coverage

Ing wektu iki, Sparky Express nyedhiyakake layanan pitulung pinggir dalan ing Toronto, Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa lan Markham, ing Ontario, Kanada. Kita minangka panyedhiya pitulung pinggir dalan lokal kanggo wilayah Toronto GTA East. Mangga deleng peta ing ngisor iki kanggo konfirmasi manawa sampeyan ana ing area layanan: