Kebijakan Distancing Fisik COVID-19


Kita tansah njaga jarak!

Nalika nyedhiyakake layanan pitulungan ing pinggir dalan kanggo para pelanggan sing dihargai, kita kanthi ketat ngawasi Pedoman Jinis Fisik COVID-19 sing dileksanakake dening Kutha Toronto, kotamadya lokal liyane ing wilayah GTA Toronto, lan Provinsi Ontario. Mangkene carane:

Ilustrasi masker rai kanthi ati ing kaca Kebijakan COVID-19

  • Kabeh staf bakal njaluk sampeyan tetep adoh 2 meter nalika nyedhiyakake salah siji saka kita layanan pitulungan pinggir dalan.
  • Kita bakal mesthi nganggo topeng rai utawa nutupi rai lan sarung tangan mekanik utawa vinil / telat nalika nggarap mobil sampeyan. Elinga, ing sawetara kasus, karya kita kudu nyentuh permukaan kanthi fisik tanpa sarung tangan (kayata, nalika ana mriksa ban kanggo bocor, kita sejatine kudu ngrasakake bocor udhara utawa nitrogen ing kulit sing metu saka ban - mula kita kudu ndemek ban sampeyan tanpa sarung tangan - dadi kita ngerti endi butuhe ban).
  • Kita ora bakal mlebu kendaraan apa wae, kajaba dibutuhake banget, nanging yen mlebu, nutupi rai lan sarung tangan bakal dienggo dening staf.
  • Nalika kita mbukak kunci mobil, kita bisa uga nutul jendhela mobil sampeyan, gagang lawang, lsp. Yen mangkono, kita bakal ngilangke permukaan sing disentuh nganggo kain lan disinfektan.
  • Ing sawetara kasus (ban ban mangsan), yen dijaluk karo para pelanggan, kita bakal mlebu garasi kanggo mindhah rodhane, nanging, sampeyan menehi saran supaya ban nggawa metu ing dalan sadurunge teka, supaya ora mlebu garasi . Kanggo informasi luwih lengkap babagan prosedur pangowahan ban mangsan, bukak kaca iki.
  • Kita ora bakal rawuh ing telpon layanan yen ana gejala COVID-19 sing dicurigai.
  • Ing cathetan sing padha, luwih becik kita takon marang para pelanggan supaya ora njaluk layanan yen nuduhake gejala virus corona.

Kita mung bisa ngalahake COVID-19 ...