Link Exchange


Program pertukaran link kasedhiya kanggo sing pengin ngganti link sing bisa dituruti karo kita. Yen sampeyan kepengin nduwe kata kunci sing ana gandhengane karo situs web sampeyan, wenehana ngerti lan kabeh sing dijaluk yaiku sampeyan uga ngubungake tembung kunci sing dipilih saka situs web sampeyan menyang situs iki.

Kaca sing kasedhiya kanggo tautan njaba (saka situs web menyang sampeyan, kasedhiya ing kaca iki) Wiki Otomatis blog Kita seneng ngganti link karo situs web lan blog liyane sing padha, lan kaya sing wis diandharake ing ndhuwur, kita ijolan "link for link".

Yen sampeyan kepengin ngijolake link karo kita, wenehana ngerti liwat email, ing info@sparkyexpress.ca

Cheers!

nyatane