.

Apa sing Sampeyan Kedah Simpen Ing Mobil Kanggo Darurat.

Srengenge X

Apa sing Sampeyan Mesthi Ndhuwur ing Mobil Sampeyan - Waca cepet

Sampeyan bisa ngemas kothak alat ndandani otomatis kanthi alat sing paling apik sing bisa dituku kanthi dhuwit, nanging kabeh gadget lan gizmos sing apik ora bakal menehi mupangate yen lagi ing omah nalika kendaraan rusak 30 mil saka peradaban. Aja nggodha nasib: tetep alat lan bahan dhasar ing papan supaya bisa ditangani kahanan darurat ing pinggir dalan.

Kejaba kothak piranti mobil diisi alat sing dibutuhake kanggo ndandani kanthi cepet, priksa manawa item kasebut ing kapal:

  1. Rags: Simpen kain sing resik lan ora nganggo lint ing kendaraan sampeyan kanggo ngusap minyak utawa dicelupake transmisi utawa kanggo ngresiki bagian njaban kaca ngarep yen mendhung.
  2. Alat ganti: Yen sampeyan ngganti busi sampeyan, simpen sing lawas yen ora kesel banget. Bawa ing kothak piranti kompartemen kanggo ngganti cepet yen perlu. Semono uga saringan udara lawas lan gizmos cilik liyane. Sawetara kacang, baut, lan sekrup ekstra uga migunani yen sampeyan gunakake.
  3. Bagian darurat: Nggawa pisau wiper kaca ngarep liyane, tutup radiator ekstra, lan sekring ekstra. Yen sampeyan rencana lelungan ing cuaca panas ing wilayah sing adoh, selang radiator ndhuwur lan ngisor iku apike. Sanajan luwih larang regane, luwih becik nggawa sabuk aksesoris ekstra.
  4. Ban cadhangan: Priksa Panjenengan ban cadhangan asring. Ngasorake yen ngerteni yen cadhangan sampeyan rata, mung nalika sampeyan kudu menehi hasil ban warata kahanan.
  5. Kunci pas: Kunci kunci kunci sok disedhiyakake, bebarengan karo jack, ing kendaraan anyar. Yen sampeyan tuku kunci pas, entuk jinis batang silang, sing bakal menehi pengaruh luwih akeh.
  6. Kaleng inflator / sealant: Barang iki ngirit masalah nalika ngganti flat ing dalan. Gampang nemplek ing batang tutup ing ban sing rata lan ngebalake ban nganggo goop sing nutup tusukan.
  7. Kabel jumper: Salah sawijining fungsi otomotif sing paling umum yaiku ilang tenaga kanggo miwiti mesin, saka batere lawas utawa rusak utawa ora sengaja nyepetake lampu utama. Sampeyan butuh pesawat kabel iki mobil mlumpat wiwitan.
  8. Peralatan salju lan es: Yen sampeyan manggon ing wilayah sing adhem, nggawa rantai ban utawa kanthong wedhi. Sekop cilik migunani kanggo nggali ban sampeyan, lan scraper ngidini sampeyan ngresiki kaca ngarep salju lan / utawa es. Kaleng de-icer migunani ing hawa es.
  9. Senter lan reflektor: Senter ing kompartemen sarung tangan sampeyan bisa mbantu bocah-bocah nemokake dolanan sing ana ing jubin mobil, supaya sampeyan bisa ndeleng ing ngisor tutup yen kendaraan sampeyan rusak, lan dadi lampu darurat kanggo lalu lintas sing bakal teka yen kudu mandheg dalan kanggo ndandani.
  10. Kit pertolongan pertama: Simpen kit pertolongan pertama ing kendaraan sampeyan. Pilih salah siji sing dilengkapi macem-macem bandage, pinset, tape bedhah, salep antibiotik, sing nyenengake rasa lara, lan antiseptik sing apik.
  11. Resik tangan: Umume pembersih tangan biasane pelarut pelumas.
  12. Gloves: Simpen sepasang sarung tangan ing kendaraan supaya darurat. Sarung tangan karet industri, kasedhiya ing toko pasokan kolam renang, ora kena pengaruh bensin, pelarut, utawa asam baterai.

 

.