.

Spesifikasi Torsi Roda Bolkswagen

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Roda Bolkswagen, Kabeh Model

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Volkswagen, penting kanggo ngerti setelan torsi bolt roda sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi bolt rodha sing tepat bisa mbantu supaya rakitan dipasang kanthi aman. Ing Grafik Torsi Bolt Rodha Volkswagen sing wis dikompilasi bisa digunakake minangka pandhuan referensi cepet dening pitulungan pinggir dalan panyedhiya utawa penggemar DIY nalika nggarap apa wae VW kendaraan.

Nggunakake torsi bolt roda sing disaranake saka pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Rekomendasi Spesifikasi Torsi Roda Bolkswagen

nggawe model Trim Range taun Torque
VOLKSWAGEN ARTEON ALL 2020 View
ARTEON ALL 2021 View

 

Atlas 4-GERAK 2018 - 2019 103 lb-ft
Atlas FWD 2018 - 2019 103 lb-ft
Atlas KABEH TRIMS 2020 View
Atlas Olahraga salib 2020 View
Atlas ALL 2021 View
Atlas Olahraga salib 2021 View
KANGGO 2 / PINTU / SUPER 1973 - 2018 90 lb-ft
CC SEDAN / LUWUR 2010 - 2017 95 lb-ft
CC VR6 SEDAN / OLAHRAGA 2010 - 2011 95 lb-ft
KORADO KABEH / G60 1989 - 1994 80 lb-ft
e-Golf KABEH TRIMS 2020 View
EOS 18-inci / KABEH 2007 - 2016 90 lb-ft
EUROVAN KABEH / KABEH 1992 - 1998 115 lb-ft
EUROVAN KABEH / KABEH 1999 - 2003 130 lb-ft
FOX KABEH / WAGON 1987 - 1993 80 lb-ft
GLI 17 "BASA / 2/4-PINTU 2008 - 2010 90 lb-ft
GOLF 13-INCH / KABRIOLET 1985 - 1992 80 lb-ft
GOLF III KABEH / KABEHOLET 1993 - 2002 80 lb-ft
GOLF III 2 / PINTU / GTI VR6 1998 - 1998 90 lb-ft
GOLF IV 15-INCI / GTI GLS 1999 - 2006 90 lb-ft
GOLF VI 15 "BASA / 2.5 2010 - 2014 90 lb-ft
GOLF VII 17 "BASE / TDI 5-DOOR 2015 - 2016 90 lb-ft
GOLF KABEH TRIMS 2020 View
GOLF KABEH TRIMS 2021 View
GTI V 17-inci / 2-PINTU 2006 - 2009 90 lb-ft
GTI VI 17 "BASA / 2/4-PINTU 2010 - 2014 90 lb-ft
GTI VII 18 "BASE / 3-PINTU 2015 - 2015 90 lb-ft
GTI KABEH TRIMS 2020 View
GTI KABEH TRIMS 2021 View
JETTA KABEH / GL 1981 - 1992 80 lb-ft
JATA III KABEH / GL / GLS 1993 - 1999 80 lb-ft
JATA III 4 / PINTU / GLX VR6 1993 - 1999 90 lb-ft
JATI IV 16-inci / GLX 1999 - 2005 90 lb-ft
JETTA V 15-INCH / NILAI EDI. 2005 - 2010 90 lb-ft
JETTA VI 16 "SPORTWGN BASA / S 2011 - 2018 90 lb-ft
JETTA ALL 2020 View
JETTA ALL 2021 View
PASSAT 17 "OPT / 2.5L 2012 - 2018 105 lb-ft
PASSAT KABEH / GL 1990 - 1997 80 lb-ft
PASSAT 15-INCH / TDI 1998 - 2010 90 lb-ft
PASSAT SE / S 2012 - 2018 105 lb-ft
PASSAT CC SEDAN / 4 GERAK 2009 - N / A 95 lb-ft
PASSAT WAGON 16 "BASE / TURBO 2008 - 2010 90 lb-ft
PASSAT KABEH TRIMS 2020 View
PASSAT KABEH TRIMS 2021 View
PHAETON 17-INCI / SEDAN 2004 - 2006 90 lb-ft
QUANTUM 14 "BASE / BASE / GL 1982 - 1988 80 lb-ft
RABBIT ALL / BASA 1979 - 1984 80 lb-ft
RABBIT 15-INCH / 2/4 PINTU 2006 - 2009 90 lb-ft
ROUTAN 16 "BASA / S 2012 - 2013 105 lb-ft
ROUTAN 16 "BASA / S 2009 - 2011 95 lb-ft
SCIROCCO SEMUA / COUPE 1975 - 1989 80 lb-ft
TIGUAN FWD 2009 - 2018 105 lb-ft
TIGUAN AWD 2009 - 2018 90 lb-ft
TIGUAN KABEH TRIMS 2020 View
TOUAREG 17-inci / V6 2004 - 2017 120 lb-ft
TOUAREG 2 17 "BASA / V6 2008 - 2010 120 lb-ft
VANAGON STANDAR / 185R-14 1987 - 1991 120 lb-ft

Copot utawa Pasang Rodha Ngarep utawa Mburi - Pandhuan Generik

Nalika nyopot lan nginstal rodha ing kendaraan sampeyan, tindakake pandhuan umum kasebut, nanging kanggo informasi luwih lengkap, waca manual pamilik sampeyan. Nalika ngeterake kendharaan, priksa manawa sampeyan nggunakake peralatan sing cocog lan yen mung ngangkat kendaraan saka titik jacking, siji roda saiki. Tansah blokir roda sing ngelawan saka sing dienggo nganggo cekak roda loro ing loro-lorone rodha supaya mobil ora bisa muter lan tiba ing jack nalika sampeyan nggarap. Aja nganti mlebu ing kendaraan nalika mung ngaso ing jack.

  • Tansah ngeculake kacang utawa bolt sing bisa dikunci nganggo tangan (gunakake bilah pemecah) lan ORA nggunakake bor dampak. Aja mlumpat utawa nggunakake sikil sampeyan ing bar breaker.
  • Copot rereget, residu minyak lan korosi saka permukaan kontak hub rim lan rodha.
  • Priksa bolt penahan cakram rem supaya pas.
  • Gunakake tempel anti-rebut ing rodha sing dipasang ing rim rodha.
  • Sabuk roda utawa kacang sing resik lan priksa utas sing rusak, gawe anyar yen prelu. Nganyari bolt rodha Manungsa waé! Aja nganggo minyak utawa pelumas ing kandang roda utawa baut.
  • Rim rodha kudu dipasang kanthi seragam ing cakram rem.
  • Sekrup ing bolt rodha utawa kacang lug lan kencengake kanthi tangan kanthi urutan nyebrang supaya bisa fokus ing rim rodha.
  • Kencengake bolt rodha utawa kacang lug menyang toque sing dikencengi sing ditemtokake kanthi urutan silang kanthi nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi.
  • Priksa kabeh baut rodha utawa kacang lug kanthi urutan sing padha lan kencengi torsi pengetatan sing diwajibake yen perlu.
  • Ora ana kahanan nggunakake obeng pneumatik utawa listrik kanggo ngawut-awut lan ngencengi bolt rodhane.
.