.

Grafik Wheel Lug Nug Triumph

Sparky Express

Setelan torsi kacang lug roda sing disaranake kanggo Triumph, kabeh model.

Yen sampeyan duwe rencana masang rodha ing Triumph, sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Grafik Setelan Torsi Roda Lug Triumph

nggawe model Trim Range taun Torque

TRIUMPH

SPITFIRE 2 DOOR / KONSEP 1962 - 1980 80 ft-lbs
STAG 2 DOOR / KONSEP 1971 - 1973 80 ft-lbs
TR3 & TR4 / A 2 DOOR / KONSEP 1956 - 1968 80 ft-lbs
TR6 2 DOOR / KONSEP 1969 - 1976 80 ft-lbs
TR7 2 DOOR / KONSEP 1976 - 1981 80 ft-lbs
TR8 2 DOOR / KONSEP 1978 - 1981 80 ft-lbs
.