.

10 Mobil Paling Didol ing Kanada ing taun 2019

Sparky Express

10 Mobil Paling Anyar sing Didol ing Kanada ing taun 2019 - Sinau Liyane

Sales otomatis ganti saben taun. Penjualan kendaraan anyar ing Kanada mudhun udakara patang persen ing 2019 dibandhingake karo 2018, udakara udakara 1.92 yuta kendaraan sing didol. Penjualan mobil, sing nyumbang separo kabeh, dasawarsa kepungkur, terus mandheg. Saiki mung udakara seperempat pasar, tegese ing dhaptar kendharaan laris ing Kanada kanggo taun 2019 ana sawetara pagelaran sing ora dikarepake. Mobil sing paling laris ing Kanada luwih saka 20 taun lan umume nomer loro ing dhaptar kasebut sajrone umume saiki dadi papan sing luwih murah ing dhaptar 10 paling dhuwur, saing pesaing kasebut nggawe peringkat gedhe banget.

Kita bangga nyedhiyakake layanan pitulungan pinggir dalan ing wilayah layanan kita, kanthi rutin, kanggo kabeh kendaraan sing didhaptar ing 10 Mobil Paling laris ing Kanada ing taun 2019.
.