.

Tandha Sidewall Tirus - Apa tegese?

Sparky Express

Apa sampeyan kepingin weruh apa tegese kabeh huruf lan angka ing sisih pinggir ban mobil sampeyan?

Ana informasi sing luwih migunani babagan ban sampeyan tinimbang sing sampeyan ngerteni. Kejaba merek, model lan ukuran ban uga ana Departemen Perhubungan AS (DOT) lan tandha standar keamanan. Iki nuduhake manawa ban kasebut memenuhi syarat keamanan kaya sing ditemtokake dening DOT. Ing sacedhake tandha iki, ana uga kode Grading Quality Uniform (UTQG) uga spesifikasi tekanan, beban, kacepetan lan inflasi maksimum, mung sawetara. Ayo goleki luwih cetha.

Cara maca informasi sidewall ban

1‑4) Informasi Ukuran Tirus.

Iki minangka sawetara nomer sing paling penting ing ban apa wae, amarga kandhane sepele gedhene ban sampeyan.

  • Ing kasus iki, ban 245 milimeter ing titik paling jembar (nalika dipasang ing rodha kanthi jembar sing ditemtokake).
  • Nomer sawise garis miring nuduhake rasio aspek, utawa profil. Dhuwur ban sisih iki 40 persen jembaré.
  • "R" tegese konstruksi radial (ban-bias biasa lan ban sabuk diarani masing-masing karo D lan B).
  • Nomer 18 nuduhake manawa ban iki cocog karo rodha 18 inci.

Kadhangkala, huruf ndhisiki nomer pisanan. "P" tegese p-metrik, yaiku ban sing digunakake utamane ing mobil penumpang. "LT" nuduhake ban truk ringan. "T" tegese cadhangan sementara. Sawetara ban entuk "Z" utawa "F" sing dipasang ing indikator radial, nuduhake ban sing dirating Z (deleng katrangan layanan ing ngisor iki) utawa ban run-flat.

5) Keterangan Layanan Tirus

Kode alphanumeric iki nyedhiyakake rong wawasan utama babagan kinerja ban: sepira bobot sing bisa ditindakake lan sepira bisa mlaku kanthi aman - minangka pratondo liyane sing apik kanggo tujuan sedan kulawarga utawa mesin olahraga sing panas. Ing conto, "93" tegese rating maksimum beban 1433 kilogram. Huruf W nuduhake rating kacepetan maksimum, sing nerjemahake 168 mph - dudu sing ditujokake kanggo minivan ibu. Deleng dhaptar rating kacepetan ing ngisor iki, sing kalebu paling murah saka "L" (mung 75 mph kanggo sawetara ban off-road) nganti paling dhuwur Y (186 mph). Uga ana siji rating kacepetan ultrahigh khusus: Yen ban sing dirating Y nduwe kurungan babagan katrangan layanane, ucapake, "(93Y)," tegese ban dirating kanthi kacepetan "luwih saka 186 mph." Uga ana ban peringkat Z, nanging nalika sebutan kasebut metu, ora ana sing nganggep rating kacepetan luwih saka 149 mph bakal dibutuhake. Miturut definisi, kabeh ban sing ana W lan Y uga dirating ing Z, sanajan ora kabeh entuk "Z" sing dipasang ing sisih tembok.

  • L - 75 mph (120.7 kmph)
  • M - 81 mph (130.36 kmph)
  • N - 87 mph (140.01 kmph)
  • P - 93 mph (149.67 kmph)
  • Q - 99 mph (159.33 kmph)
  • R - 106 mph (170.59 kmph)
  • S - 112 mph (180.25 kmph)
  • T - 118 mph (189.90 kmph)
  • U - 124 mph (199.56 kmph)
  • H - 130 mph (209.21 kmph)
  • V - 149 mph (239.79 kmph)
  • W - 168 mph (270.37 kmph)
  • Y - 186 mph (299.34 kmph)
  • (Y) - luwih saka 186 mph (luwih saka 300 kmph)

6) Titik abang ing ban mobil sampeyan. Apa tegese?

Akeh nanging ora kabeh produsen ban nyathet papan sing paling abot narik kanthi titik abang. Pungkasane ora ana gandhengane karo keseimbangan ban-roda, mula ora pati penting.

7) Treadwear

Angka sawise tembung "treadwear" nuduhake (kaget!) Tali ban, utawa suwene bisa dadi. Nomer sing luwih dhuwur, luwih gedhe sampeyan bakal bisa entuk jarak adoh. Nanging tes sing nemtokake urip trep ora pas. Ahli ing ban ban Rack nglaporake manawa rating treadwear bisa beda-beda. Dheweke nuduhake conto rong ban sing beda-beda sing didol - siji saka Goodyear lan liyane saka Continental - sing kalorone menehi garansi umur 80,000 mil. Sampeyan ngarepake supaya duwe rating treadwear sing padha, nanging ora padha, nanging Goodyear 740, lan Continental yaiku 600. Dadi, nomer kasebut minangka indikator, nanging dudu prediktor sing tepat, suwene ban bakal tahan.

8‑9) Tenaga

Huruf sawise tembung "traction" minangka rating sing asil saka tes pira genggeman ban nalika diseret ing trotoar basah tanpa ban muter. Ora ana gandhengane karo mobil saiki, sing duwe rem anti-kunci sing ban bisa muter sanajan ana ing rem darurat. Huruf sing ngetutake tembung "suhu" minangka indikator manawa ban ngilangi panas, sing mundhak kanthi cepet. Maneh, ora pati penting tinimbang rating kacepetan ban, sing dianggep.

10‑11) M + S Lendhot lan Salju

Sawetara ban nggawa tandha "M + S", sing tegese "lendhut lan salju." Iki tegese ban duwe sawetara kemampuan tambahan ing kahanan kasebut amarga duwe papan ekstra ing antarane blok tapak. Nanging ban kaya ngono iku dudu ban musim salju (salju) lan bisa uga ban umum kabeh-musim. Ing endi ikon kepingan salju telu pucuk ing jejere tandha M + S mlebu. Yen ban wis dicithak ing sela-selane, bisa duwe kemampuan salju sing penting lan kudu dianggep minangka ban musim salju sing bisa digunakake.

12) Piranti Asli OE

Area ban iki bisa uga nuduhake apa sing diarani tandha peralatan asli (OE). Pembuat mobil kadang-kadang nggunakake ban komoditas standar, off-the-rak lan ngowahi konstruksi utawa senyawa karet supaya bisa digunakake luwih apik ing salah sawijining model. Dadi, Ford Escort lan Chevy Cruze bisa uga dilengkapi ban Firestone Firehawk AS sing katon padha, nanging ban saben mobil bisa beda-beda kanthi cara sing bisa nyebabake kulo lan penanganan. Yen ban kendaraan sampeyan nggawa kode OE, luwih becik ganti nganggo merek lan model ban sing padha nganggo kode sing padha — yen sampeyan bisa. Toko ban lan pengecer online bisa mbantu sampeyan nemokake ban nganggo kode OE sing bener kanggo kendaraan sampeyan.

13) Bahan Tirus

Iki minangka dhaptar bahan konstruksi ban, sing utamane dikepengini para insinyur ban lan ban geeks.

14) Labeling DOT

Saben ban sing didol ing AS kudu duwe label Departemen Perhubungan AS (DOT). Rong karakter pisanan nuduhake pabrik pabrik, lan lima utawa enem sabanjure jargon khusus pabrikan (kanggo tujuan pelacakan, kaya nalika kelingan). Nomer papat pungkasan nuduhake tanggal produksi sing nuduhake sampeyan pira umur ban karo rong digit pisanan sing nuduhake minggu lan nomer loro pungkasan taun (kayata, "2318" tegese ban diprodhuksi ing minggu kaping 23 ing taun 2018 ). Kode DOT sing padha karo Eropa uga ana (diwiwiti nganggo "e"), sanajan luwih sithik pabrikan sing nyithak loro ing sisih tembok ban. Yen sawetara angka iki diakhiri karo "-S," tegese ban kasebut tundhuk karo peraturan swara Eropa.

.