.

Bank Daya Mophie Anyar Saiki Bisa Langsung Miwiti Mobil!

Srengenge X

Ing CES minggu iki, Mophie bisa nambah mobil menyang dhaptar barang sing saya akeh nganggo garis batere. Aku kira ana masalah wektu. Mesthine perusahaan dudu sing pertama nawakake level muatan kasebut ing bank daya portebel, nanging Powerstation Go sing anyar nyedhiyakake jus tambahan kanggo menehi tawaran.

Bata anyar uga unik ing Mophie larik karo kabel mini jumper, sing nggunakake 44,400 mWh sing abot kanggo mlumpat miwiti mobil utawa SUV. Kayane gampang banget yen ana ing mburi mobil, yen ana darurat. Lan sejatine, rega rega $ 160 ora edan, amarga premi Mophie biyasane digunakake kanggo perusahaan baterai sing ora pati ngerti.

Nanging posisine minangka merek elektronik konsumen tegese produk uga fokus ing smartphone lan liya-liyane. Ana bantalan pengisian daya Qi kanggo kenyamanan. Temenan, iki ora bakal ngisi daya piranti kanthi cepet kaya cara kabel, mula ana rong port USB-A lan outlet AC supaya sampeyan bisa langsung nyambung.

Anehe, ora ana port USB-C ing papan kasebut. Mesthi katon kaya ngilangi aneh ing taun 2020 - utamane ing piranti sing duwe pendekatan sink dapur kanggo ngisi daya kabeh saka telpon nganti SUV.

Bank daya kasedhiya online minggu iki.

.