.

Masalah Batere Kadhemen Batere Mobil

Srengenge X

Kadhemen ora mung pengaruhe tumrap wong lan kewan ingon, nanging uga bisa mengaruhi omah lan kendaraan.

Pitulungan Dalan Sparky X ngelingake supaya wong liya plug ing kendaraan paling ora 4 jam sadurunge budhal. Sampeyan bisa uga kudu siyap-siyap sadurunge metu ing dalan, dadi priksa manawa sampeyan mlebu ing kendaraan menyang pangisi daya baterai utawa perawatan. Batere mobil mati minangka salah sawijining telung masalah paling gedhe sing ditawakake Sparky Express sajrone musim salju lan disaranake sampeyan mlebu kendaraan nalika merkuri mudhun ing ngisor -10 derajat. Sampeyan uga kudu nggawe manawa entuk baterei dicenthang kanthi rutin lan ana sawetara pancegahan sing bisa ditindakake. Yen kendaraan sampeyan duwe batere umur 3-5 taun, priksa manawa sampeyan wis mriksa supaya bisa mlaku nalika sampeyan arep mbukak kendaraan esuk.

Iki dudu dina sing pengin dirusak. Sampeyan pengin siyap. Priksa manawa bahan bakar sampeyan wis paling ndhuwur lan tambahake sawetara larutan anti-pembekuan. Ana sawetara tips liyane sing kasedhiya kanggo para sopir sajrone dina sing adhem. Sadurunge nyopir, pasang kendaraan sampeyan paling ora patang jam nalika suhu ruangan -10 ° C utawa ngisor. Tindakake peralatan darurat kanggo njaga keamanan sampeyan yen ana gangguan sing ora dikarepake. Iki kudu kalebu barang kaya kemul, sandhangan anget, segitiga ati-ati, senter, sarung tangan, lan shovel lempitan. Tutup kendaraan kanthi apik sadurunge budhal supaya garis penglihatan ora bisa dicegah salju utawa es. Yen sampeyan ora ragu babagan kesehatan batere, pikirake transportasi liya nganti tes rampung utawa batere wis diinstal.

Iki bisa nylametake sampeyan saka terdampar ing njaba ruangan kanthi suhu ekstrem. Yen kendaraan sampeyan ora nduwe pemanas blok, ganti minyak sintetis bakal mbantu mesin urip. Priksa manawa tangki bensin sampeyan paling ora separo kebak lan coba gunakake antifreeze lini gas. Ngonversi menyang ban musim salju bakal menehi salju sing luwih apik tinimbang salju lan es, nyuda jarak mandheg, lan menehi kontrol sing luwih apik.

.