.

Spesifikasi Torsi Suzuki Lug Nut

Sparky Express

Setelan torsi kacang lug sing disaranake kanggo Suzuki, kabeh model.

Yen sampeyan duwe rencana masang rodha ing Suzuki sampeyan, penting kanggo ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Bagan Pangaturan Torsi Suzuki Lug Nut

nggawe model submodel Range taun Torque
SUZUKI AERIO SEDAN / S 2002 - 2007 65 lb-ft
equator 17 ″ BASA / OLAHRAGA 2009 - 2012 105 lb-ft
ESTEEM KABEH / KABEH 1995 - 2002 65 lb-ft
FORENZA 15-INCH / SDN / WGN 2004 - 2008 90 lb-ft
GRAND VITARA 2WD / XL-7 2001 - 2001 70 lb-ft
GRAND VITARA 2WD / BASA 1999 - 2013 75 lb-ft
KIZASHI 18 ″ BASA / GTS 2010 - 2013 80 lb-ft
RENO HATCHBCK / KABEH 2005 - 2006 65 lb-ft
RENO 15-INCH / HATCHBACK 2007 - 2008 90 lb-ft
SAMURAI KABEH / 4WD 1986 - 1995 80 lb-ft
SIDEKICK KABEH / JLX 1989 - 1998 75 lb-ft
SWIFT GLX / GA / GL / GS 1989 - 2001 50 lb-ft
SX-4 16-inci / KABEH 2007 - 2012 80 lb-ft
SX-4 CROSSOVER 16 ″ BASA / KABEH 2013 - 2013 80 lb-ft
SX-4 SEDAN 15 ″ BASA / LE 2013 - 2013 80 lb-ft
SX-4 SPORTBACK 17 ″ BASA / KABEH 2013 - 2013 80 lb-ft
VERONA SEDAN / S 2004 - 2006 85 lb-ft
VITARA 15-INCH / SUV 2WD 1999 - 2004 70 lb-ft
X-90 KABEH / 2WD 1996 - 1997 70 lb-ft
XL-7 17-inci / LUX / LMTD 2007 - 2009 100 lb-ft
XL-7 2WD / KABEH 2001 - 2006 70 lb-ft
.