.

Bagan Torsi Kacang Roda Cerdas

Sparky Express

Setelan torsi kacang lug roda sing disaranake kanggo Smart, kabeh model.

Yen sampeyan duwe rencana masang rodha ing Smart sampeyan, kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu supaya kumpul roda wis dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan

Bagan Setelan Torsi Kacang Roda Cerdas

nggawe model Trim Range taun Torque

SMART

FORTWO KABEH / KABEH 2008 - 2016 80 ft-lbs
FORTWO 15 "BASA / Listrik 2016 - 2016 85 ft-lbs
.