.

Owahan Tirus Seasonal Ing dalan!

Sparky Express

Wektu taun teka! Apa ban musim salju sampeyan siyap, siyap-siyap mlaku nganggo kendaraan sampeyan? Liwati baris lan wektu tunggu sing suwene banjur Sparky Express ganti ban mangsa sampeyan ing omah, ing dalan gedhe sampeyan. Kita nyuda tarif maneh, kanggo ngirit wektu lan dhuwit kanthi layanan iki sing saya populer ing Toronto GTA. Pesenan janjian sampeyan sanalika bisa nganggo Sparky Express!

Biaya ganti ban musim salju ing layanan omah musim iki (Musim Dingin 2020) mung $ 60.00! Ora ana biaya sing didhelikake, ora dikenani biaya tambahan! Book janjian karo Sparky Express saiki, lan ayo ngganti ban mangsa sampeyan ing panggonane dhewe-dhewe.

Cathetan: kita netepi aturan jarak adoh sosial lan kita mesthi nggunakake PPE sing cukup tumrap virus COVID-19. Mangga padha!

Pesen janjian kanthi online, utawa wenehi rincian luwih lengkap!

.