.

Spesifikasi Torsi Roda Baut Saab

Sparky Express

Pengaturan torsi bolt roda sing disaranake kanggo Saab, kabeh model.

Yen sampeyan duwe rencana masang rodha ing Saab, penting sampeyan kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Bagan Setelan Torsi Roda Bolt Saab

nggawe model Trim Range taun Torque

Saab

42616 15-INCH / CPE / SDN 1999 - 2002 80 ft-lbs
42618 17 "BASE / TURBO4 2011 - 2011 140 ft-lbs
42618 KABEH / BASA / SE 1999 - 2008 80 ft-lbs
900 KABEH / TURBO 1984 - 1987 80 ft-lbs
900 KABEH / TURBO SPG 1986 - 1998 85 ft-lbs
900 KABEH / TURBO 1988 - 1994 90 ft-lbs
9000 KABEH / TURBO 1986 - 1986 80 ft-lbs
9000 KABEH / TURBO 1987 - 1998 90 ft-lbs
9-2X 16-INCH / LINEAR 2005 - 2006 75 ft-lbs
9-3 2.0T 3DR / 5DR / KABEH 2001 - 2010 80 ft-lbs
9-3 2.0T XWD 17 "BASE / SDN / WAGON 2010 - 2010 80 ft-lbs
9-3 AERO KABEH / SDN / CONV 2004 - 2011 80 ft-lbs
9-3 AERO XWD 17 "BASE / SDN / WAGON 2009 - 2011 80 ft-lbs
9-3 ARC 16-INCH / SDN / CONV 2003 - 2005 80 ft-lbs
9-3 LINEAR 15-INCI / SEDAN 2003 - 2005 80 ft-lbs
9-3 SE 16-OPT / SEDAN 2003 - 2003 80 ft-lbs
9-3 TURBO4 16 "BASE / CONVERTBLE 2011 - 2011 80 ft-lbs
9-3 TURBO4 XWD 17 "BASE / SDN / WAGON 2011 - 2011 80 ft-lbs
9-3 VEKTOR KABEH / SDN / CONV 2003 - 2003 80 ft-lbs
9-4X 18 "BASA / BASA 2011 - 2011 110 ft-lbs
9-5 2.3T 17 "BASE / SDN / WAGON 2009 - 2009 80 ft-lbs
9-5 AERO SEMUA / SEDAN 2000 - 2009 80 ft-lbs
9-5 ARC 16-INCH / SDN / WGN 2003 - 2005 80 ft-lbs
9-5 LINEAR KABEH / SDN / WGN 2003 - 2005 80 ft-lbs
9-7X KABEH / LINEAR / ARC 2005 - 2009 100 ft-lbs
TURBO X 18 "BASE / SPORTCOMBI 2008 - 2008 80 ft-lbs
.