.

Gulung Royce Wheel Lug Nut Torsi Chart

Sparky Express

Setelan torsi kacang lug roda sing disaranake kanggo Rolls Royce, kabeh model.

Yen sampeyan duwe rencana masang rodha ing Rolls Royce sampeyan, kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu supaya kumpul roda wis dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge sampeyan instal gembong, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Grafik Setelan Lug Nug Torsi Rolls Royce

nggawe model Trim Range taun Torque

ROOL ROLLS

KORNICHE 4 DOOR / SEMUA 2002 - 2002 50 ft-lbs
GHOST 19 "BASA / KABEH 2010 - 2018 100 ft-lbs
PARARD WARD 4 DOOR / SEMUA 2002 - 2002 75 ft-lbs
Phantom PAX BAN / SEDAN 2004 - 2018 105 ft-lbs
SILVER 4 PINTU / SPUR 1996 - 1998 50 ft-lbs
SILVER 4 PINTU / SERAPH 1999 - 2002 75 ft-lbs
SLVR SPUR3 4 PINTU / SEDAN 1994 - 1994 50 ft-lbs
KANGGO 20 "BASA / KABEH 2014 - 2015 105 ft-lbs
.