.

Spesifikasi Tekanan Tirus Kanggo Kendaraan Toyota

Sparky Express

Spesifikasi Tekanan Tirus Kanggo Kendaraan Toyota, Info Umum

Toyota (uga kabeh produsen mobil liyane) menehi saran supaya tekanan ban ban kudu dipriksa kanthi rutin, lan ban sing bakal diunggahake miturut rekomendasi pabrikan. Priksa tekanan ban ing Toyota saben wulan, penting kanggo perawatan kendaraan lan drive aman.

Kita wis nyusun dhaptar spek tekanan ban kanggo macem-macem kendaraan Toyota, sing umume ing Kanada lan Amerika Serikat. Nalika nyoba nyedhiyakake informasi sing paling akurat, data bakal terus diowahi, mula nyaranake nggunakake Chart Pressure Toyota Toyota ing ngisor iki, mung yen ora duwe pilihan liyane. Kanggo informasi sing paling akurat, waca Manual Pamilik Toyota kanggo inflasi ban sing pas, utawa, kanggo label sing ana ing bingkai lawang, sisih driver.

.