.

Grafik Lug Wheel Roda Plymouth

Sparky Express

Setelan torsi kacang lug roda sing disaranake kanggo Plymouth, kabeh model.

Yen sampeyan duwe rencana masang rodha ing Plymouth sampeyan, kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Bagan Pangaturan Torsi Lug Wheel Plymouth

nggawe model Trim Range taun Torque

PLYMOUTH

AKLAIM KABEH / LX 1989 - 1995 95 ft-lbs
breeze 4 PINTU / SEDAN 1996 - 2000 105 ft-lbs
KAWASANGAN 2/4 DOOR / SEMUA 1986 - 1988 95 ft-lbs
WARNA 13-INCH / GT / TURBO 1987 - 1994 80 ft-lbs
GRAN NGAMUK 2/4 DOOR / SEMUA 1984 - 1989 85 ft-lbs
GRAND VOYAGER FWD / P215 / 65R15 1996 - 2000 110 ft-lbs
GRAND VOYAGER 5-114.3 / KABEH 1987 - 1995 95 ft-lbs
Wonten KABEH / KABEH 1986 - 1990 95 ft-lbs
Laser 2 / PINTU / RS TURBO 1990 - 1994 95 ft-lbs
NEON KABEH / KABEH / 4-100 1995 - 2000 100 ft-lbs
PROWLER 2 PINTU / ROADSTER 1997 - 2001 100 ft-lbs
RELIAN K 13-inci / KABEH 1986 - 1989 95 ft-lbs
GAMPANG 13-inci / KABEH 1987 - 1994 95 ft-lbs
VISTA WAGON / P165 / 80R13 1985 - 1994 80 ft-lbs
Voyager 5-100 / BASE / ALL 1996 - 2000 110 ft-lbs
Voyager 4-100 / P195/75R14 1985 - 1995 95 ft-lbs
.