.

Grafik Torsi Kacang Roda Oldsmobile

Sparky Express

Setelan torsi kacang lug roda sing disaranake kanggo Oldsmobile, kabeh model.

Yen sampeyan duwe rencana masang rodha ing Oldsmobile sampeyan, kudu ngerti setelan torsi sing disaranake pabrikan. Nggunakake torsi sing tepat bisa mbantu kumpul roda dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga bisa njamin manawa ora ana tekanan utawa tekanan banget ing majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge masang rodha, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

Bagan Pangaturan Torsi Roda Lug Oldsmobile

nggawe model Trim Range taun Torque

Wong tuwa

88 2/4 PINTU / 14-INCH 1988 - 1999 100 ft-lbs
98 2/4 PINTU / 14-INCH 1988 - 1996 100 ft-lbs
ACHIEVA 14 "BASA / BASA 1992 - 1998 100 ft-lbs
SURGA 15 "BASE / GX / GL 1999 - 2004 100 ft-lbs
AURORA 4 / PINTU / SEDAN 1995 - 2004 100 ft-lbs
BRAVADA 4 PINTU / SUV 1991 - 2004 100 ft-lbs
CUTLAS 5-100 / CIERA 1984 - 1999 100 ft-lbs
CUTLAS HOLIDAY / COUPE / CONV 1964 - 1967 80 ft-lbs
FIRENZA 13 "BASE / BASE / WGN 1985 - 1988 100 ft-lbs
INGGRIS 4 PINTU / GX / GL / GLS 1998 - 2004 100 ft-lbs
SILHETETTE 14 "BASA / VAN 1990 - 2004 100 ft-lbs
TORONADO 14 "BASE / COUPE 1986 - 1992 100 ft-lbs
.